Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Kubat: “AK Parti Uçuk Olmayan Vaatleri Sunmuştur”

AK Parti Grup Başkanvekili ve 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, AK Parti’nin seçim beyannamesine yapılan eleştirilerek cevap vererek, “AK Parti milletimiz için uygulanabilir, uçuk olmayan vaatleri sunmuştur” dedi.Adalet...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Kubat: “AK Parti Uçuk Olmayan Vaatleri Sunmuştur”
AK Parti Grup Başkanvekili ve 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, AK Parti’nin seçim beyannamesine yapılan eleştirilerek cevap vererek, “AK Parti milletimiz için uygulanabilir, uçuk olmayan vaatleri sunmuştur” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kubat, burada yaptığı açıklamada, “Biz AK Parti olarak 13 yıllık iktidarımız boyunca Türkiye’de demokratikleşme ve insan hakları noktasında çok ciddi kararlı ve güçlü adımlar attık. Bu beyannamede kaldığımız yerden, demokratikleşme ve insan hakları noktasında tekrar Türkiye’nin yol yürümesi için gerekli bütün adımların atılması noktasında sayın Başbakanımız bir vurgu yaptı. Asgari ücretin bin 300 lira olacağını ifade ettik. Yani ortalama yüzde 25’lik bir artıştır. Bu asgari ücretle de yaşamını idame ettirme noktasında gayret gösteren kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak uygulanabilecek bir adımdır, uygulanabilir bir vaattir bu” dedi.
“SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK”
Diğer partilerin de AK Parti’nin seçim beyannamesi içerisinde yer alan maddeleri içeren vaatlerde bulunduğunu kaydeden Kubat, “Bu konuda herkes her şeyi söyleyecektir ama son sözü millet söyleyecek. Kimin inanılır, kimin güvenilir, kimin gerçekçi yaklaşımlarla hazırlandığı çok iyi görülüyor. Dolayısıyla yüce milletimiz bizim vaatlerimizi ve diğer siyasi partilerin vaatlerini karşılaştıracak, bunları hangi siyasi parti yerine getirebilme noktasında kendisine güven veriyorsa vicdani kanaatine göre oyunu kullanacaktır” diye konuştu.
“AK PARTİ UÇUK OLMAYAN VAATLERİ SUNMUŞTUR”
Emeklilere yönelik geçtiğimiz dönemlerde de maaş artışı gerçekleştirildiğini belirten Kubat, “Bu duruma ilaveten bütün SSK Bağkur ve tarım emeklilerimizi kapsayacak şekilde yılda bin 200 liralık bir adım atıldı. Takdir edersiniz ki gönül daha çok bunların yapılmasını istiyor. Ancak bunların da devlete getirdiği yükleri hesaplayıp, hesap kitap yaparak yol yürümek zorundayız. Çünkü burada ayağı yere basmayan her vaadin faturasını seçim sonrası aziz milletimiz ödeyecektir. AK Parti kadroları bunun bilinci ile şu anda milletimiz için uygulanabilir, uçuk olmayan vaatleri bütçe imkanları çerçevesinde en azami şekilde hazırlayarak sunmuştur. Bu vaatlerimiz içerisinde gençlerimiz vardır, kadınlarımız, çalışanlarımız, emeklilerimiz vardır. Bu tüm sosyal kesimlerin 78 milyon vatandaşımızın, engelli kesimlerin, ailelerimizin yaşam şartlarını daha iyi bir noktaya gelebilmesi için AK Parti ciddi bir hazırlık sürecinden geçmiştir. Milletin bize verdiği beklentiler nazara alınarak bu beyannameyi hazırlamış ve yine aziz milletimizle paylaşmışızdır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.