Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Kartal, Sabancı Üniversitesi Öğrencileri İle Buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, Tuzla’da üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, seçim çalışmalarına Tuzla’da devam etti. Üniversite öğrencileriyle bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, Tuzla’da üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, seçim çalışmalarına Tuzla’da devam etti. Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen AK Partili vekil adayı, gençlerin politika hakkında merak ettiklerini cevaplarken, AK Parti’nin gençlere yönelik politikalarını anlattı.
KARTAL, GENÇLERE ‘AK PARTİ’ RUHUNU ANLATTI
Program sonrasında açıklama yapan Ayşe Kartal, 4 Ekim’le birlikte başlayan süreci gençlere anlattı. Gençlerin 4 Ekim’de açıklanan seçim beyannamesi ile birlikte umutlarının yeniden yeşerdiği söyleyen vekil adayı, “Benim bu gençleri görünce umutlarım yeniden yeşerdi. Hepsi çok iyi yetiştirilmiş ve bizim gibi memleketi dert eden çocuklar. Benim umutlarım bir daha yeşerdi bunları görünce. Benim zaten ömrümün yarısı gençlerle geçti. Onları anlamaya çalışmakla geçti. Onlara yön vermekle geçti” diye konuştu.
Gençlerle en yakın zamanda yeniden buluşacaklarını belirten Kartal, sözlerine şöyle devam etti:
“Onlarla kendi yaşanmışlıklarımızı paylaştık. Üniversite kapılarında çekilen sıkıntıları, üniversitelerde yaşanan sıkıntıları konuştuk. İlerleyen zamanlarda yeniden bir araya geleceğiz. Yeniden, planlar, projeler yapacağız. Umudumu hiçbir zaman yitirmemiştim ve bunu bir kez daha gördüm. Gerçekten memleketini, vatanını seven, çok aklı başında bir nesil arkadan geliyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.