Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Karaca: “Bize Oy Vermeyenlere ’Bidon Kafalı’, ’Cahil’ Demeyiz"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, AK Parti’nin seçim beyannamesinde cem evlerine hukuki statü verilmesinin de yer aldığını hatırlatarak, "Biz olayı insan hakları bağlamında düşünüyoruz....

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, AK Parti’nin seçim beyannamesinde cem evlerine hukuki statü verilmesinin de yer aldığını hatırlatarak, "Biz olayı insan hakları bağlamında düşünüyoruz. Vatandaşlar teveccüh edip bize oy verseler de vermeseler de başka partiler gibi bize oy vermeyenlere ’bidon kafalı’,‘cahil’ demeyiz” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Harun Karaca, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek yürütme kurulu toplantısına katıldı. 1 Kasım sürecine ilişkin yürütülen çalışmalarından bahseden milletvekili adayı Karaca, partisinin seçim beyannamesi ve gündeme dair açıklamalarda da bulundu.
Aday listeleri ilanından sonra AK Partili adaylar olarak sahada çalışmalarına başladıklarını ifade eden Karaca, “Sahada pozitif bir enerji var. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede olan boşluğun dolması ile ilgili seçmende çok ciddi manada AK Parti’ye karşı bir teveccüh var. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de bunun sonucunu alacağımızı düşünüyorum. İstikrar, istikbal ve istiklal mücadelesinde seçmenlerimiz de AK Parti’nin yanında. Bizlerde gece gündüz demeden AK Parti’li milletvekilleri olarak çalışıyoruz. Gücümüzün yettiği son noktaya kadarda çalışmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
“TÜRKİYE, 1 KASIM’DAN SONRA GÜZELLİKLER YAŞAYACAKTIR”
AK Parti’nin seçim beyannamesine çok uzun süredir çalışıldığını söyleyen Karaca, “Özellikle toplumun tüm kesimlerinin dertlerini masaya yatırmış bir beyanname oldu. Çocukların doğumundan, gencinden, kadınından emeklisine, çiftçiden, engelli olan vatandaşlarımızın tümünü ilgilendiren bir seçim beyannamesi oldu. Özellikle toplumun birçok kesimini ilgilendiren ve onların problemleri ile ilgili maddeler var beyannamede. Ayrıca yine Alevi vatandaşlarımız ile ilgili olan kısmında, cem evleri ile ilgili açıklanan seçim beyannamesindeki konu ve yine demokratikleşmede yatırımlarla ilgili önemli maddeler yer aldı. Ben inanıyorum ki Türkiye’de yeni bir reform ve yeni bir vizyon olarak 1 Kasım seçimleri bittikten sonra inşallah, kaybettiğimiz zaman dilimini adeta telafi edercesine çok hızlı bir çalışmaya hükümet olarak gideceğiz. İnşallah, Türkiye geçmişte yaşadığı güzelliklerin daha fazlasını 1 Kasım seçimlerinden sonra yaşayacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“BİZE OY VERMEYENLERE CAHİL DEMEDİK”
Karaca, AK Parti’nin seçim beyannamesinde cem evlerine hukuki statü verilmesinin de yer aldığını hatırlatarak, "Biz bunları insan hakları bağlamında düşünüyoruz. Vatandaşların oy verip vermemesi teveccühleridir. Bu açıklananlardan sonra AK Parti’ye inanırlarsa inşallah oylarını verirler. Biz başka siyasi partiler gibi bize oy vermedikleri zaman, kendilerine oy vermeyenlere dedikleri gibi ‘Bidon kafalı, cahil’ demedik. Bundan sonra da demeyeceğiz. Zaten vatandaşlarımız bunun bilincinde. Onun için biz bir insan haklarının teslimi noktasında bunu yaparız. Bunu yaptıktan sonra vatandaşlarımız teveccüh gösterirlerse bize oy verirler veyahut vermezler. Ama temennimiz odur ki, biz bütün vatandaşlarımızın oyunu almak için gayret ederiz. Bizler, aldığımız oyları değil almadığımız oylarla ilgili kendimizi sorguladık. Bundan sonra da aynı şekilde sorgularız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.