Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Karaaslan: "Yerleşim Alanları Şehirlerin Kimliğine Uymalı"

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkezi’nde Ankara çevre, şehir ve kültür başkanlığı teşkilatlarıyla bir araya geldi.AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Karaaslan: "Yerleşim Alanları Şehirlerin Kimliğine Uymalı"
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkezi’nde Ankara çevre, şehir ve kültür başkanlığı teşkilatlarıyla bir araya geldi.
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan başkanlığında yapılan toplantıya milletvekilleri ve tüm Ankara çevre, şehir, kültür başkanlığı teşkilatları geniş bir katılım gösterdi.
Toplantıda konuşan Çiğdem Karaaslan, çevre ile ilgili yapılacak hamlelerin çok önemli olduğunu belirterek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ’Çevre Hep Aklımda Projesi’nin başladığını açıkladı. Karaaslan, "Başkanlığımızın amacı çalışma alanlarımız hakkında politika ve projeler üretmektir" şeklinde konuştu.
"Çevre bilinci ile kendimizi donatmalıyız ve bu sayede başta teşkilatlarımız olmak üzere toplumda duyarlılık oluşturmalıyız" açıklamasında bulunan Karaaslan, şehir konusunda şehir kimliğini korumayı ve geliştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Özellikle yeni yerleşim alanları oluşturulurken bulundukları şehirlerin kimliğine uygun olmasına özen göstermeliyiz ve bu yönde ilkesel bir duruş sergilemeliyiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ise, çevre alanında duyarlılık oluşturulması ve koruma kullanma dengesinin gözetilmesi gerektiğini dile getirdi.
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti 24. Diyarbakır Milletvekili olan Mine Lök Beyaz da, memleketi Diyarbakır’ın çok büyük acılar yaşadığını belirterek, "Biz orada ihtiyaç sahiplerinin haklarını korumalı, şehrimizi terörün neden olduğu tahribattan hızla kurtarmalıyız. Şehirler artık manevi kimliği ile tanınmalı" dedi.
Toplantıya; AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Uğur Kızılca ve il-ilçe başkanları tam kadro katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.