Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Kınama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri AK Parti Tokat İl Kadın Kolları tarafından kınandı.AK Parti Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncoğlu ve yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Kınama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri AK Parti Tokat İl Kadın Kolları tarafından kınandı.
AK Parti Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda AK Parti Tokat İl Kadın Kolları adına Zerrin Bulut basın açıklaması yaptı. Bulut, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerin ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiş olduğunu ifade ederek, "AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na mensup tüm kadınlar olarak bir kez daha kamuoyuna sesleniyoruz. Milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altında tüm kadınları aşağılayan bir tavırla Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı bir kadına hakaret etmiştir. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. ‘Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı’ iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Bizler siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak şimdi zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.