Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu’na Acı Biber

AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm kadınlarından özür dilemesini gerektiğini ifade ederek,...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm kadınlarından özür dilemesini gerektiğini ifade ederek, Kılıçdaroğlu’na acı biber gönderdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 5 Nisan Salı günü gerçekleştirilen parti grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sarf ettiği sözleri, tepki toplamaya devam ediyor. AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınayarak, basın açıklaması gerçekleştirdi.
Basın açıklamasına, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ve AK Partili kadınlar katıldı.
Tekirdağ PTT Müdürlüğü önünde toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Nisan 2016 Salı günü grup toplantısında, hükümetimizin kadın bakanlarından Sema Ramazanoğlu’nu hedef seçerek, ’Aileden Sorumlu Bakan da birilerinin önüne yatmış vaziyette’ şeklinde bir cümle kullanmıştır. Böyle hayasız bir ifade, insanın ağzına yakışmadığı gibi, bir insana da söylenemez. Biz Tekirdağlı kadınlar olarak size çağrımız şudur; dünyanın tüm kadınlarından özür dileyin. Artık kadınların adını ağzınıza almayın. Geleneğimizde kötü konuşanların ağzına biber sürülür. Biz de, sembolik olarak size acı biber gönderiyoruz. Bu acı biberi, eşinizin, ağzınıza sürmesini ve sizi böyle sözlerden men etmesini diliyoruz" dedi.
Basın açıklamasının okunmasının ardından grup, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na PTT yoluyla mektup ve acı biber gönderdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.