Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İnceöz: “CHP’nin Takındığı Tutum Siyasi Tarihimize Kara Bir Leke Olarak Geçmiştir”

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, TBMM’deki dokunulmazlık oylamasına ilişkin, “CHP’nin takındığı tutum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir” dedi.İnceöz, dokunulmazlıkların kaldırılması teklifi ve CHP’nin...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, TBMM’deki dokunulmazlık oylamasına ilişkin, “CHP’nin takındığı tutum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir” dedi.
İnceöz, dokunulmazlıkların kaldırılması teklifi ve CHP’nin tutumuyla ilgili açıklama yaptı. İnceöz, “Meclis’te terörü ve terör örgütünü himaye eden milletvekillerini kapsayan dokunulmazlık görüşmelerinin ilk turunda CHP’nin takındığı tutum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Şehit haberlerinin geldiği, terör örgütü PKK’nın köylüleri tonlarca patlayıcı kullanarak katlettiği bir günde terörün ve terör örgütünün siyasi uzantılarına yönelik tarihi bir sorumluluğu yerine getirirken CHP’nin tavrı ancak ihanetle açıklanabilir” dedi.
“CHP’nin ilk turdaki oylamada ‘hayır’ oyu veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun apar topar şehit ailesi ziyaretine gitmesi ise tam bir ikiyüzlülük örneği” diyen İnceöz, “Çok merak ediyorum, süreç bu kadar şeffaf, milletimizin gözü önünde cereyan ediyorken, Kılıçdaroğlu kimi kandıracağını düşünüyor? 7 Haziran’da olduğu gibi CHP bir kez daha açıktan HDP ile kol kola girmiştir. Milletimizin hassasiyetlerini hiçe sayarak siyaseten milletten yana olmadığını göstermiştir. AK Parti ve MHP dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde net bir duruş sergilerken, CHP sözcülerinin bugünkü açıklamalarında ikinci tur oylamanın sonucu değiştirmeyeceği yönündeki açıklamalarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.