Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili İbrahim Turhan: "Biz Sadece Millete Gideriz"

AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, Gezi olayları, 17 ve 25 Aralık operasyonlarında yaşananlara dikkat çekerek, hükümete kumpas kurulduğunu öne sürdü. Turhan, geçmişte 28 Şubat’ta yapmak istendiği gibi...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, Gezi olayları, 17 ve 25 Aralık operasyonlarında yaşananlara dikkat çekerek, hükümete kumpas kurulduğunu öne sürdü. Turhan, geçmişte 28 Şubat’ta yapmak istendiği gibi bu sefer de Gezi çıktığını belirterek "Yetmedi 17-25 Aralık çıkardılar. Kumpas kurdular; ama ne oldu TÜBİTAK’ta olan bitenler gün yüzüne çıktı" dedi.
AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği her bölgede coşkuyla karşılanan Turhan, özellikle vatandaşlarla yakın temas kurarak birebir ilgileniyor. AK Parti Milletvekili adayı Turhan, İzmir’in Ödemiş ilçesinde de sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve partililerle bir araya geldi. Ödemiş Nikah Salonunda coşkuyla karşılanan Turhan, konuşmalarında AK Parti’nin yeni dönem çalışmalarını anlattı. Koalisyon hükümetlerinde yaşananlara değinen İbrahim Turhan, hükümetlerin Türkiye’yi ekonomik anlamda zarara uğrattığını ifade etti. Ülkenin koalisyon dönemlerinde zor günler geçirdiğini aktaran Turhan, AK Parti hükümeti döneminden sonra yaşanan değişim ve gelişmelere dikkat çekti.
İbrahim Turhan, Türkiye’de birçok koalisyon hükümetleri kurulduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu hükümetler Türkiye’yi ekonomik ve diğer anlamlarda hep zarara uğrattı. Koalisyon hükümetlerinin ömürleri ancak bir yıl oldu. 1998-1999 yıllarındaki ekonomik krizleri biliyorsunuz. İnsanlar yazar kasalarını sokaklara attı. 2002 yılında vatandaşımız AK Parti’ye teveccüh duydu ve AK Parti tek başına hükümet kurdu. O gün ilk iş olarak ülkemizin ekonomisinin düzeltilmesiydi. AK Parti hükümetleri, 12 yıl boyunca ekonominin daha da yükselmesi için ardı ardına reformlar yaptı. IMF’ye borcumuz vardı. Bu borç tüm milletimizin 1 yıllık kazancını hiç yemese içmese devletin borcunu ödese yine de borç bitmiyordu. Şimdi ne oldu hükümetimiz IMF’ye borcunu kapattı. Sonra da dedi ki ey IMF ’bu ara sıkıntıday mışsın sana 5 milyara kadar borç para verelim’ dedi. Sonra hamleler devam etti."
"MİLLETİMİZE BOYUN EĞDİRMEYECEĞİZ"
Gezi olaylarına, 17 ve 25 Aralık’ta yaşananlara da değinen AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Turhan, hükümete kumpas kurulduğunu iddia ederek şunları söyledi:
"Geçmişte, 28 Şubat’ta yapmak istedikleri gibi bu sefer de Gezi gözlem çıktı. Yetmedi 17-25 Aralık çıkardılar. Kumpas kurdular; ama ne oldu TÜBİTAK’ta olan bitenler gün yüzüne çıktı. O kumpasçıların hepsi daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday arkasında yer aldı. Ne oldu? Cumhur, cumhur reisini ilk kez kendisi seçti ve Cumhurbaşkanımızı seçti. Biz, sadece millete gideriz. Milletten başka notere, mahkemeye gitmeyiz. Bugüne kadar millete gittik bundan sonra da millete gideceğiz. Milletin önünde milletin kararından başka kararlara gitmeyiz boyun eğmeyiz. Milletimize de boyun eğdirtmeyiz. Sizden destek almak için geldim sizle birlikte olacağız."
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
"AK Parti hükümetlerimiz 12 yıllık süreç içerisinde ülkemizde birçok reform gerçekleştirerek ülkemizin her alanda büyümesini sağladı. Ekonomi anlamında büyük hamle yaparak 12 yılda borçlu olan Türkiye’yi borçsuz bir ülke haline getirdi ve istihdamı büyüttü. Yapılan bu çalışmaların içerisinde olan Yüksek Yönetici İbrahim Turhan bugün partimizin bölgemizden milletvekili adayıdır. Kendisini Ödemiş’te ağırlamaktan mutluyuz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.