Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Hasan Sert: “7 Haziran’ı Seçim Olarak Görmemek Lazım”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, 7 Haziran’ı sadece seçim olarak görmemek gerektiğini belirterek “Türkiye’nin 10 yıldan önceki yaşamış olduğu sıkıntıların, normalleşme sürecinden önceki yaşadıklarının...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, 7 Haziran’ı sadece seçim olarak görmemek gerektiğini belirterek “Türkiye’nin 10 yıldan önceki yaşamış olduğu sıkıntıların, normalleşme sürecinden önceki yaşadıklarının devam etmesi ya da etmemesinin oylanmasıdır” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, seçim çalışmalarını Üsküdar’da sürdürdü. Akşam saatlerinde Boğaziçi Kültür Merkezi’nde Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Sert, meclise girmesi durumunda çalışmalarını artırarak sürdüreceğini söyledi. Sert, “İnşallah sizin ve destek ve duaları ile meclise gireceğiz. Orada da, şuana kadar yaptığımız bu ülke için, bu devlet için, fakir fukara için, insanlar için, Müslümanlar için ne yaptıysak bundan önce aynı faaliyeti, daha güzel, daha etkin bir şekilde koşturacağız, çalışacağız. Daha üst düzey çalışmaları hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.
“7 HAZİRAN’I SEÇİM OLARAK GÖRMEMEK LAZIM”
7 Haziran’da Türkiye’nin sadece seçim yapmayacağını ve geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Hasan Sert, “7 Haziran’ı seçim olarak görmemek lazım. 7 Haziran’da bugüne kadar Türkiye’nin yaşamış olduğu sıkıntıların devam etmesi ya da etmemesi, onların bitirilmesi, yeni bir viraja doğru girmesi gibi görmek lazım. Yani olayı sadece siyasete endekslersek, olayı sadece partilere endekslersek, olayı sadece oya endekslersek bu doğru bir yaklaşım olmaz. Bugün 7 Haziran seçimi bizim aslında Türkiye’nin gelmiş olduğu bu noktadaki ilerlemenin, şu son on iki yıllık ilerlemenin devam edip etmemesi. Yahut da Türkiye’nin 10 yıldan önceki yaşamış olduğu sıkıntıların, normalleşme sürecinden önceki yaşadıklarının devam etmesi ya da etmemesinin oylanmasıdır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.