Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Hamza Dağ’dan Çarpıcı Terör Mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, terörle mücadelede önemli mesafe alındığını belirterek, "Bölge halkının haklarını savunduğunu iddia eden HDP’nin sözlerinin, bölgede bir karşılığının kalmadığını görüyoruz....

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, terörle mücadelede önemli mesafe alındığını belirterek, "Bölge halkının haklarını savunduğunu iddia eden HDP’nin sözlerinin, bölgede bir karşılığının kalmadığını görüyoruz. Artık söyledikleri sözün hiçbir etkisi yok, bir ağırlığı yok" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, İzmir Kütahyalı Dernekler Birliği’nce Bornova Öğretmenevi’nde organize edilen iftar programa katıldı. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dağ, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.
"SİVİLLERE KARŞI ÇOK HASSAS DAVRANILIYOR"
Terörle mücadele edilen bölgelerde sivillerle terörist ayrımını gözeterek hassas bir mücadele örneği sergilendiğini belirten Dağ, "Bölge halkının haklarını savunduğunu iddia eden HDP’nin sözlerinin bölgede bir karşılığının da kalmadığını görüyoruz. Artık söyledikleri sözün hiçbir etkisi yok, bir ağırlığı yok. Güvenlik güçlerimizin bölge halkına zarar vermeden yürüttüğü bu mücadelenin dünyada eşi benzeri yok. Çünkü Türkiye’nin başına gelen bu olaylar başka ülkelerin başına gelmiş olsaydı, sivil terörist ayrımı gözetmeksizin binlerce insan zarar görebilirdi. Biz bu hassasiyetle terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.