Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Göçer, Memleketinde Seçim Startını Verdi

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer, doğduğu yer olan Turhal ilçesinde seçim çalışmalarının startını verdi.AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Göçer, Memleketinde Seçim Startını Verdi
AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer, doğduğu yer olan Turhal ilçesinde seçim çalışmalarının startını verdi.
AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer’in yanı sıra, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile partililer katıldı. Doğduğu topraklarda bu gururu yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Göçer, “Doğduğum, ilk nefesi aldığım bu topraklarda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler hizmet için buradayız. AK Parti kadroları her alanda yaptıkları başarılı çalışmalarla kendilerini göstermişlerdir. Tokat’tan gösterilen diğer 4 aday arkadaşlarımızda birbirinden değerli insanlardır. Bizler üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz. Genel seçimlerde 5’te 5 yaparak yeni Türkiye’nin Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na Tokat’tan büyük bir hediye takdim edeceğiz” dedi.
Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti’li Göçer, bugüne kadar esnaf ve sanatkarlara yapılan reformların ve yardımların devam edebilmesi için 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.