Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Gençler Teröre Karşı Bir Araya Geldi

AK Parti’nin 81 il gençlik kolları başkanı, Kızılay’daki terör olayının gerçekleştiği yerde bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, “Terör, din, dil, ırk ayırmadan her yeri hedef haline getiriyor. Gelişmeyi...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’nin 81 il gençlik kolları başkanı, Kızılay’daki terör olayının gerçekleştiği yerde bir araya geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, “Terör, din, dil, ırk ayırmadan her yeri hedef haline getiriyor. Gelişmeyi ve insanlığın ortak iyiliğini hedef alan herkesi yok etmeye çalışıyor” dedi.
AK Parti Genel Merkezi’ne bağlı 81 ilin gençlik kolları başkanları, Ankara Kızılay’daki terör saldırısının meydana geldiği yerde saat 07.30’da toplandı. Topluluk adına konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, “Terörizmin bir uluslararası ilişkiler aracı olarak birtakım devletlerce kullanılmasının bedelini ödüyoruz. Bugün tüm dünya başkentleri hedef alınarak insanlığın ortak değerleri ayaklar altına alınmaya; saplantılı ideolojilerle insanlık sindirilmeye çalışılıyor. Türkiye’den AK Parti davasının ana taşıyıcılarından biri AK Parti Gençlik Kolları olarak tüm dünyaya sesleniyoruz ki; terör, din, dil, ırk ayırmadan her yeri hedef haline getiriyor. Gelişmeyi ve insanlığın ortak iyiliğini hedef alan herkesi yok etmeye çalışıyor. Ya hep beraber DEAŞ’ı, PKK’sı, YPG’si, hepsiyle mücadele edeceğiz ya da benim teröristim, başkasının teröristi ayrımı yaparak tüm insanlığın yok oluşunu izleyeceğiz. Bugün bu kritik eşikte olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bunun bir örneğini işte burada Ankara’da yaşadık, hafta sonu İstanbul’da yaşadık, dün Brüksel’de olanları izledik. Umuyoruz ki bu dehşet dalgası tüm dünyayı terörizmle mücadelede daha fazla sağduyuya ve daha fazla yardımlaşmaya yöneltir” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun terörle ilgili açıklamalarından alıntılar yapan Ecertaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca ifade ettiği üzere ‘terör kullanılmaya başlanırsa bir gün gelip onu kullananları bulacaktır.’ Hangi gerekçeyle, hangi ideolojik program yahut ütopya uğruna kim terörü meşru bir araç olarak kullanırsa en dehşetli bombalardan daha fazla insanların zihnini ve ruhunu kemiren bir silah üretmiştir. Sayın Başbakanımızın salı günü grup toplantısında terör ve korkutma kampanyaları karşısında binlerce yıllık devlet düşüncemizi veciz bir şekilde özetlediği gibi ‘korku psikolojileri karşısında milletimiz tarihin hiçbir döneminde korkmamıştır, bizler de bu kutlu davanın sahipleri olarak asla korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.