Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Fatma Benli: “HDP İnsanları Tehdit Ediyor”

AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kağıthane’de bir tekstil fabrikasının çalışanlarıyla bir araya geldi. Onlardan dua ve seçimlerde destek isteyen AK Partili Fatma Benli, “HDP insanları tehdit ediyor” dedi.AK...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kağıthane’de bir tekstil fabrikasının çalışanlarıyla bir araya geldi. Onlardan dua ve seçimlerde destek isteyen AK Partili Fatma Benli, “HDP insanları tehdit ediyor” dedi.
AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane’de bir tekstil fabrikasının çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Ziyarete AK Parti 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli’nin yan sıra Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş da katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, sorunları çözmek için çok daha fazla çaba gösterdiklerini söyleyerek, “Bunu yapacak irademiz var. Bir tek bunu yapabilmek için daha güçlü olarak seçimlerden çıkmamız gerek. Mutlaka duyuyorsunuzdur. HDP bire bir insanları tehdit ediyor. Tek tek insanların evine gidiyorlar. Pankartlarını görüyorsunuzdur. Pankartlarında musluktan akan kanla insanları kan akacak diye tehdit ettiklerini görmek ne kadar büyük bir sıkıntı yaşadığımızı gösteriyor. Bizim buna karşı tek yürek olmamız gerek” dedi.
“TÜRKİYE GÜÇLÜ OLURSA, BÜTÜN DÜNYA KAZANACAK”
Tekstil fabrikası çalışanlarından dua ve seçimlerde destek isteyen AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, “Daha fazla bir oyla meclise geçemezsek, maalesef ayağımız kaydırmak isteyen insanların ekmeğine yağ sürmüş olacağız. Bunun için biraz daha fazla gayret gösterelim. Geçen hafta Makedonya’dan bir grup seçimlerde destek için geldi. Onlardan biri 73 yaşında bir teyzeydi. 73 yaşındaki bir teyze Türkiye’deki seçimlere destek için geliyorsa bunun bence bir anlamı olmalı. Kimsenin karakaşı, kara gözü için buraya gelmedi. O da biliyor ki eğer Türkiye güçlü olursa, seçimlerden güçlü olarak çıkarsa, sadece Türkiye değil bütün dünya kazanacak” şeklinde konuştu.
AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli yemek sonrası çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.