Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Ensarioğlu’ndan Ankara’daki Patlamaya İlişkin Açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Ankara’daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara barış mitingine yapılan bombalı saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz....

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Ensarioğlu’ndan Ankara’daki Patlamaya İlişkin Açıklama
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Ankara’daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara barış mitingine yapılan bombalı saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Saldırı kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü şiddeti ölümü kınıyoruz ve lanetliyoruz" dedi.
Ensarioğlu, Diyarbakır’da geniş bir katılımla seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılış öncesi Ankara’daki barış mitinginde yaşanan patlama ile ilgili konuşan Ensarioğlu, saldırıyı şiddet ve lanetle kınadıklarını söyledi. Ensarioğlu, "Saldırı kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü şiddeti ölümü kınıyoruz ve lanetliyoruz. Türkiye’de demokratik siyasetin önünü açmak, Türkiye’de var olan sorunları diyalog yolu ile çözmek ve kesinlikle her kesimin ve herkesin şiddeti lanetlemesi ve reddetmesi gerekiyor. Seçimlere 20 gün kala yapılan bu saldırı bir taraftan seçimlerin sonuçlarını etkilemeye yönelik, bir taraftan Türkiye’yi yeni başlayan şiddet ve kaosa sürüklemek için yapılmış saldırılardır. Ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bütün Türkiye’nin başı sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun. Bu sadece belli bir partiye kesime gruba yapılmış saldırı değildir. İnsanlığa karşı yapılmış bir saldırıdır. Bütün Türkiye’ye karşı, demokrasiye yapılmış bir saldırıdır" diye konuştu.
Ensarioğlu, konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Ensarioğlu, açılışa katılanlarla teker teker tokalaşarak sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.