Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Enç, Kemer yaylalarında

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer ilçesi’nin yayla mahallerinde vatandaşlarla biraraya geldi.AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta ve teşkilat yöneticileriyle birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Enç, Kemer yaylalarında

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer ilçesi’nin yayla mahallerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta ve teşkilat yöneticileriyle birlikte yayla mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gealdi. Beycik, Üçoluk ve Çıralı Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşen Enç, sorunları yerinde dinledikten sonra ilgili mercileri arayıp, sorunların çözümünde yardımcı oldu.

“Ak kadrolar el ele çalışıyor”

Milletvekili Enç, “Meclis tatile girdiği günden bu yana yaz dönemi çalışmaları kapsamında Antalya’mızın ilçelerini, mahallelerini, yaylalarını ziyaret ediyoruz. Doğal, tarihi, kültürel zenginlikleriyle Antalya’mız cennet gibi bir şehir. Kemer ilçemiz de cennetten bir köşe. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanımız Rıza Sümer, milletvekili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve AK Parti kadrolarımızla birlikte el ele verip, vatandaşlarımıza hizmet etmeye, sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.