Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Düzağaç Belediye Başkanı partiden ihraç edildi

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY, AK PARTİ GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU KARARI İLE DÜZAĞAÇ BELDE BELEDİYE BAŞKANI MUAMMER IŞIKLI’NIN İHRAÇ EDİLDİĞİNİ KAYDEDEREK “AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YAPTIĞI SİYASETE, GAYRİ YASAL-AHLAKİ İŞLERLE GÖLGE DÜŞÜRMESİ GEREKÇESİ HER AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI İÇİN İHRAÇ GEREKÇESİDİR” DEDİ. (HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY)

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Düzağaç Belediye Başkanı partiden ihraç edildi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu kararı ile Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın partiden ihraç edildiğini söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı açıklamada 19 yıllık siyasetinde gecesini gündüzüne katarak Türkiye ile birlikte gönül coğrafyasında kaderini değiştirmek adına mücadele veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı siyasete gayri yasal ahlaki işlerle gölge düşürmenin her AK Partili belediye başkanı için ihraç gerekçesi olduğunu kaydetti. Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın partiden ihraç edildiğini belirten Uluçay, “AK Parti, şahsiyet yoksunu kişilerin kirli işlerini gölgelemek için kullanacakları bir siyasi parti değildir. Bugüne kadar da olmamıştır. Yapanlar ya da yapmaya yeltenenler hukuki olarak elbette karşılığını alırlar. AK Parti’de çürük elmalara asla yer yoktur, olamaz. AK Parti siyaseti leke götürmez bir anlayış ile çalışır. AK Parti’de hiçbir belediye başkanı gerekçesiz bir şekilde ihraç edilmez, edilemez. Merkez Disiplin Kurulumuzun almış olduğu kararlar yapılan istişareler neticesinde karara bağlanır. Hiç kimse Cumhurbaşkanı sayesinde oturmuş olduğu koltuğu lekeleme hakkına sahip değildir. AK Parti’deki yeri ihraç edilerek noktalanmış olanların, hukuki olarak görevinin resmiyetine aykırı hal ve hareketler, iş ve işlemler dolayısıyla yasal süreçleri devam edecektir. Bütün bunlarla birlikte ihraçları gerekçesi ile açıklama yapanlarla ilgili elimizde mevcut olanın ya da bilinenin daha fazlasıyla elimizde bilgi ve belgenin mevcut olduğunu ifade etmek isteriz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.