Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Dağ’dan İlk Mesaj: "İzmir İçin Tarihi Fırsat"

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, İzmirlilerin AK Parti Genel Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Binali Yıldırım’a sahip çıkması gerektiğini belirterek, 70 yıl sonra İzmir’den bir milletvekilinin başbakan olmasının...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, İzmirlilerin AK Parti Genel Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Binali Yıldırım’a sahip çıkması gerektiğini belirterek, 70 yıl sonra İzmir’den bir milletvekilinin başbakan olmasının İzmir için tarihi fırsat olduğunu söyledi.
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurul (MKYK) üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Binali Yıldırım’ın genel başkan adayı olarak açıklanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
"70 YIL SONRA İZMİR’DEN BİR MİLLETVEKİLİ BAŞBAKAN"
Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın bakanlığı sürecinde gerçekleştirdiği hizmetlerle birçok ilklere ve rekorlara imza attığına dikkat çeken Hamza Dağ, "Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, AK Parti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı bakanlarındandır. Bakanlığı sürecinde gerçekleştirdiği hizmetlerle birçok ilklere ve rekorlara imza atmıştır. 2011 yılından bu yana İzmir Milletvekilliği yapan sayın bakanımız İzmir’de birçok hizmete imza atmış, İzmir’in köklü sorunlarının çözümü noktasında büyük emek sarf etmiştir. Sayın bakanımız, ’Söz konusu hizmet ise gerisi teferruattır’ anlayışı ile İzmir’de 7’den 70’e herkesin ve her kesimin sevgisini ve sempatisini kazanmıştır. 70 yıl sonra İzmir’den bir milletvekilinin hem de tüm İzmirlilerin sempatisini kazanmış bir milletvekilinin Başbakan olması İzmirimiz için tarihi bir fırsattır" diye konuştu.
"İZMİR BİNALİ YILDIRIM’A SAHİP ÇIKMALI"
İzmir’in Binali Yıldırım’a sahip çıkması gerektiğini vurgulayan AK Partili Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İzmir’deki tüm yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları, odalar sayın bakanımıza sahip çıkmalı, hizmet konusunda siyasi farklılıklar arka plana atılarak, İzmirimizin sorunlarının çözümü noktasında tek yürek olunmalıdır. İzmirlinin de bizden beklentisi bu yöndedir. Bu noktada sayın bakanımızın, çok başarılı bir Başbakanlık görevi icra edeceğinden hiç şüphemiz olmadığı gibi Sayın Bakanımızın gönlünde çok farklı bir yeri olan İzmirimize de çok büyük hizmetler kazandıracağından eminiz. Bu kutlu görevde sayın Bakanımıza başarılar diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.