Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Dağ: "Binali Yıldırım İzmir’i Sahiplendi"

Ak Parti İzmir Milletvekili Ve Mkyk Üyesi Hamza Dağ...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’li Dağ: "Binali Yıldırım İzmir’i Sahiplendi"
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, katıldığı televizyon programında “İzmir, Başbakan Binali Yıldırım’ı içselleştirdi diyebilir miyiz?” sorusuna, “İzmir, Binali Yıldırım’ı sahipleniyor. Binali Yıldırım da İzmir’i sahipleniyor. İçselleştirmenin bir adım ötesini, sahiplenme aşamasını da geçtiğini görüyorum” diye cevap verdi.
AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, Ege TV’de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulundu. Programda, “İzmir Başbakan Binali Yıldırım’ı içselleştirdi diyebilir miyiz?” sorusuna yanıt veren Dağ, Yıldırım’ın İzmir milletvekilliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı döneminde İzmir’i içselleştirdiğini, İzmir’in de Yıldırım’ı içselleştirdiğini söyledi. Dağ, Yıldırım’ın Başbakan olmasının ardından içselleştirmenin bir adım ötesi olan sahiplenmenin yaşandığını dile getirdi.
“İÇSELLEŞTİRMENİN BİR ADIM ÖTESİ”
Başbakan Binali Yıldırım’ın 2011’de milletvekili olmasının ardından yapılan ziyaretlerde İzmirlilerin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması için beklenti içinde olduğunu gördüklerini belirten Dağ, şu ifadelere yer verdi: “Konak Tüneli, Çandarlı Limanı, yapılan duble yollar ve otoyollara baktığımızda esasında İzmir’in Binali Yıldırım’ı içselleştirdiğini, Binali Yıldırım’ın da İzmir’i içselleştirdiğini çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Başbakan olmasından sonra ise bu içselleştirmenin bir sonraki sonucu oldu. Sayın Binali Yıldırım Başbakan oldu. Şimdi, artık sahiplenme durumu var. İzmir, Binali Yıldırım’ı sahipleniyor. Binali Yıldırım’ı Başbakan yapan İzmir’dir. İzmir seçmenidir, İzmirli hemşehrilerimizdir. Binali Yıldırım da İzmir’i sahipleniyor. Yaptığı işlerle, icraatlarla, İzmir’le olan muhabbetini her yerde belirterek, sahiplendiğini dile getirmiş oluyor. İçselleştirmenin bir adım ötesini, sahiplenme aşamasını da geçtiğini görüyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.