Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Çelik, Yunanistan’da Yapılan Referandum Sonuçlarını Sosyal Medya Üzerinden Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Yunanistan’da dün akşam yapılan referandumdan sonra alınan sonuçlarla ilgili, “Yunan dostlarımız, genel olarak keyiflerine çok düşkündürler. Ömürlerinin önemli bir kısmı siesta...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Yunanistan’da dün akşam yapılan referandumdan sonra alınan sonuçlarla ilgili, “Yunan dostlarımız, genel olarak keyiflerine çok düşkündürler. Ömürlerinin önemli bir kısmı siesta ve eğlencede geçiyor" dedi.
AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Yunanistan’da dün akşam yapılan referandumdan sonra alınan sonuçları resmi Twitter hesabı üzerinden değerlendirdi. Çelik, sosyal medya üzerinden şunları kaydetti:
“Yunanistan’ın durumundan çıkarılacak dersler vardır: Öncelikle komşumuz, Bengladeş gibi üreten, ama Lüksemburg gibi tüketen bir ülkedir. Yunan dostlarımız, genel olarak keyiflerine çok düşkündürler. Ömürlerinin önemli bir kısmı siesta ve eğlencede geçiyor. Yunanistan’da esnafın iş yerlerini lütfen açtığı duygusuna kapılırsınız. Öyle geç saatlere kadar dükkan açık tutmak dostlarımızı bozar. Atasözlerimiz der ki: "Dökme suyla kuyu dolmaz.", "Elden gelenle karın doymaz, gelse de vaktinde gelmez." "Alan el" olduğunuz zaman, eninde sonunda "Veren el"e mahkumsunuz demektir. Kapitalizmin Altın Kuralı şudur: "Altını olan kuralı koyar".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.