Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Çelik: “Seçim Beyannamesini Halkın Sesine Göre Hazırladık”

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Alanya’da devam ediyor. Sena Nur Çelik, Alanya’nın mahallelerinde yaptığı konuşmada seçim beyannamesini halkın sesine göre hazırladıklarını söyledi.Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Alanya’da devam ediyor. Sena Nur Çelik, Alanya’nın mahallelerinde yaptığı konuşmada seçim beyannamesini halkın sesine göre hazırladıklarını söyledi.
Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Alanya’nın İncekum, Alara, Çakallar, Saburlar, Karamanlar, Orhan, Güney, Yenice, Burçaklar ve Gümüşgöze Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerde sevgiyle karşılanan AK Partili Çelik, tüm mahalle sakinleriyle tek tek selamlaştı. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını ve isteklerini de dinleyen Sena Nur Çelik, AK Parti olarak tekrar iktidar olmaları halinde 13 yılda ülkeye kazandırdıkları istikrarın devam edeceğini dile getirdi.
KEPÇE OPERATÖRÜ OLDU
AK Parti’nin genç milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Saburlar Mahallesi’ne gidilen yolda yapılan yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Yol genişletmesi hakkında çalışanlardan bilgi alan Çelik, daha sonra kepçeye binerek operatörlük yaptı. Alanda bir süre inceleme yapan Antalya milletvekili Sena Nur Çelik, işçilerle bir süre sohbet ettikten sonra Saburlar Mahallesi’ne geçti.
"BEYANNAMEYİ HALKIMIZI DİNLEYEREK HAZIRLADIK"
Halkın sesine daima kulak verdiklerini ifade eden Çelik, seçim beyannamesinde yer alan projelerin milletin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıktığını söyledi. Çelik, “Pazar günü açıklanan beyannamemizde emekliler için, gençler için, kadınlar için, dar gelirliler için, taşeronlar için, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız için çok güzel vaatlerimiz var. Sizleri dinleyerek biz bu vaatleri oluşturduk. 7 Haziran’dan bu yana sahadayız, hiç durmadık, daima hemşehrilerimiz ile beraber olduk. Seçimden sonra Alanya’da köy köy dolaştım. Bütün vatandaşlarımızın derdini dinledim. Sonra da Ankara’ya gittik. Bütün vekiller, başbakanımıza anlattık. Sayın başbakanım halkımızın böyle böyle sıkıntıları var, bunları çözmek için neler yapabiliriz dedik. Beyannamemizi ve milletimiz için ortaya koyduğumuz projeleri bu doğrultuda hazırladık” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile birlikte seçim çalışmalarına AK Parti Alanya İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Işık ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.