Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Çamlı’dan TBMM Başkanı Kahraman’a Destek

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Meclis Başkanımızın arkasında olduğumuzu, laikliğin yeni Anayasa’da tarif edilmesi gerektiğini, zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici ülkenin terakkisine, gelişmesine yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Meclis Başkanımızın arkasında olduğumuzu, laikliğin yeni Anayasa’da tarif edilmesi gerektiğini, zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici ülkenin terakkisine, gelişmesine yönelik tarif edilmesini istiyoruz” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın sözlerine destek oldu. Kahraman’ın yanında olduklarını söyleyen Çamlı, “Anti demokratik zihniyetin tezahuratları milletin olduğu gibi bizim de sabrımızı taşırmaktadır. Canlı bomba olarak çarşı, pazarda patlayıp, genç, yaşlı demeden onlarca insanı katledenlerin cenazelerine gidip onlara destek verenler ve milletin arkasında durmayıp teröre destek verenler, kalkıp demokratmış gibi davranıp Sayın Meclis Başkanımızın açıklamalarına ateş püskürmesi ve bunların üzerinden yaptıkları tantana sabrımızı taşırmıştır. Bu ikiyüzlülüğe asla müsaade etmeyeceğiz. Devletle milleti yıllarca karşı karşıya getiren, milleti değerlerinden koparmaya ant içmiş, toplumu kamplara bölen, her gün şehit cenazeleriyle sarsıldığımız terör olaylarından tut da hemen her konuda yaşanan kadim problemlerin altında tarihi problem zihniyeti bu milletin yakasından düşsün” ifadelerini kullandı.
Çamlı, şunları kaydetti:
“Şu an Türkiye’de, Türkiye Cumhuriyeti Misak-ı Milli sınırları içinde ve çevre komşu ülkelerde yaşanan bütün sıkıntıların altında Cumhuriyet Halk Partisi ve İttihat ve Terakki problemini yaşamaktayız. Bütün bu kadar pislik, huzursuzluk, bu kadar kadim problemlerin olmasına, bunları bize yaşatmalarına rağmen demokrasiyle, demokratik ortamda seçimlerde reylerini vererek desteklediği ve parlamentoya gelmiş bir milletvekiline ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı’na ağza alınmayacak küfürler ediyorlar.”
Çamlı, Meclis Başkanı Kahraman’ı savunarak, “Meclis Başkanımızı gayet demokratik şekilde kendi yaşadığı kadim tecrübelere dayanarak, laikçi anlayışla vuruşa vuruşa bir yerlere gelmiş, millete zulüm eden, işkence eden bu kadim laikçi, darbeci anlayışla mücadele eden Meclis Başkanımız olması hasebiyle bunları yaşamış ve bire bir mücadele etmiş. Diyor ki; ’Laikliği tam manasıyla tarif edelim. Bu tarihte zulüm aracı olmasın. İnsanlarımız evinde Kur’an-ı Kerim okunurken toplanmış sohbet ederek palas pandıras polis arabalarıyla nezarethanelere götürülmesin.’ Meclis Başkanımızın arkasında olduğumuzu, laikliğin yeni anayasada tarif edilmesini gerektiğini, zulüm aracı olmaktan ziyade insanları birleştirici, ülkenin terakkisine, gelişmesine yönelik tarif edilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.