Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Çakır’dan "Yüksekova" Değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Yüksekova’daki operasyonun 6 aydır devam eden terörle mücadelenin bir parçası olduğunu söyledi.Tokat’ta temaslarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Hakkari Yüksekova’da başlatılan...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Yüksekova’daki operasyonun 6 aydır devam eden terörle mücadelenin bir parçası olduğunu söyledi.
Tokat’ta temaslarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Hakkari Yüksekova’da başlatılan operasyonla ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çakır, Yüksekova’daki operasyonun 6 aydır devam eden terörle mücadelenin bir parçası olduğunu ifade ederek, "Güvenlik güçlerimiz hükümetimiz 30 yıllık PKK tarihinde çok önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Masumla suçluyu, haklı ile haksızı ayırt etmek suretiyle terörle mücadele konusunda son derece ciddi bir çaba çalışma ve mücadele içerisindedir. Sur’da, Silopi’de, Nusaybin’de, Şırnak’ta, Diyarbakır’da mücadele devam etmektedir. Terörist unsurlar enterne edilmektedir. Sayın Başbakanımızın ifadesi ile söylemek gerekirse son silah teslim edilinceye ve terörist ülke dışına çıkıncaya kadar bu mücadeleden geri adım atılmayacaktır. Bu anlamda Yüksekova’da yapılan operasyon yeni bir durum değil terörle mücadelenin bir parçasıdır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.