Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Bürge: “Halk Ders Verdi, Dersi Alan Kazanacak”

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, "Halkımız 7 Haziran seçimlerinde her partiye ders verdi. Biz dersimizi aldık. Halkımız bunun farkında 1 kasım seçimlerinde Ak Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır” dedi.1...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge, "Halkımız 7 Haziran seçimlerinde her partiye ders verdi. Biz dersimizi aldık. Halkımız bunun farkında 1 kasım seçimlerinde Ak Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır” dedi.
1 Kasım seçimlerinin önemini vurgulayan AK Partili Bürge, “Bu seçimin milat olacağını düşünüyorum. AK Parti 13 yıllık iktidar döneminde hem yerelde hem de genelde ülke için çok güzel hizmetler yaptı. İlk defa 7 Haziran seçimlerinde milletimiz her siyasi partiye ders verdi. Bundan ders alanlara ne mutlu almayanlar da kendileri düşünsün. Biz milletimizin takdirini başımızın üstüne alıyoruz. Ancak AK Parti 7 Haziran’da tek başına iktidar olamayınca puslu havaları sevenler ortaya çıktı. Bu noktada hem ekonomik hem de başka alanlarda sarsılmalar oldu. Halkımız bunun farkına vardı. Bundan herkes bir ders çıkardı” diye konuştu.
AK Partili Bürge, Terörle mücadele noktasında devletin gereken hassasiyeti göstereceğini de belirterek, “Elinize molotof kokteyli alacaksınız, yüzünüzü kapatacaksınız, etekle kamufle olacaksınız, polise ve askere saldıracaksınız sonra benim özgürlüğüm var diyeceksiniz. Kimse kusura bakmasın devlette bir yere kadar sabreder. Devlet çözüm süreci noktasında sonuna kadar direndi. Ancak çözüm sürecini kabul etmeyen PKK’ya da devletin gücünü ve kudretini gösterdi. Terörle mücadele noktasında hem Cumhurbaşkanımızın hem de başbakanımızın kararlığını destekliyorum” şeklinde konuştu.
Halkın AK Partiyi yeniden tek başına iktidar yapacağını ifade eden Bürge, “Bu atmosfer oluştuğunda yeniden eski günlerimize, yine kalkınmış Türkiye’ye doğru gideceğiz. Kendi tankını üreten kendi uçağını yapan, uydusunu kendi gönderen ve insansız hava aracını kendi üreten güçlü ve yürekli bir ülkemizin olduğunu görecekler. Bu olup bitenlerin üstesinden gelecek güce ve kudrete sahip bir ülkemiz var” diye konuştu.
Yüksek Seçim Kurulunun sandıkların taşınması noktasında verdiği ret kararına saygı duyduklarını belirten Bürge, “Biz milletin verdiği karara saygı duyduğumuz gibi hukukunda verdiği karara saygı duyarız. Ama eğer YSK’nın kararı taşınsın yönünde olsaydı herkes bunu AK Partiye mal edecekti. Şimdi merak ediyorum ne diyecekler. Ancak haziran seçimlerinde olduğu gibi sandıkların çevresinde silah zoruyla dolaşabilecek bir zihniyete güvenlik güçlerimiz müsaade etmeyecektir. Bütün vatandaşlarımız güvenlik içerisinde sandığa gidip hür iradesini sandığa yansıtacaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.