Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Birdal: “AK Parti’nin Tüm Hizmetlerinden Gençler De Nasibini Alacak”

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Orhan Birdal, “AK Parti’nin tüm hizmetlerinden gençler de nasibini alacak” dedi.AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Orhan Birdal, Ataşehir Fetih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Orhan Birdal, “AK Parti’nin tüm hizmetlerinden gençler de nasibini alacak” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Orhan Birdal, Ataşehir Fetih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Birdal, “Tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genç neslimize, AK Parti’nin vaat ettiği çok fazla şey var. Şu ana kadar gençlere sağladığımız imkanlardan sonra, yine 1 Kasım seçimlerinden sonra da gençlerimize ve çocuklarımıza hizmetlerimiz devam edecek. Onlar bizim ve ülkemizin geleceği” şeklinde konuştu.
Gençlere yönelik beyannamede yer alan konuları aktaran Birdal, “Bedelsiz internetten tutun da, onların eğitimlerini kolaylaştırmak, yurtlar açmak, yeni okullar açmak, üniversitelerin sayılarını ve niteliklerini arttırmak olacak. AK Parti’nin tüm hizmetlerinden gençler de nasibini alacak” diye konuştu.
Birdal, “Bu çalışmaların neticesinde 1 Kasım’da AK Parti tek başına iktidara gelecek. 1 Kasım sonuçlarının şimdiden tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.