Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Baybatur İftar Verdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ’Eskimeyen Dostlar’ adlı altında düzenlediği iftar yemeğinde, aralarında eski parti yöneticileriyle bir araya geldi.AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ’Eskimeyen...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ’Eskimeyen Dostlar’ adlı altında düzenlediği iftar yemeğinde, aralarında eski parti yöneticileriyle bir araya geldi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ’Eskimeyen Dostlar’ adlı iftar programı düzenledi. Manisa Yunusemre Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı. İftar yemeği sonrasında konuşan AK Partili Baybatur, "Partinin kuruluşundan beri ilçelerimizde kimsenin bu partiye sahip çıkmadığı dönemlerde, ’Darbe olur. Sizin Genel Başkanınız muhtar bile olamaz’ dendiği bir dönemde bu partiyi 17 ilçesinde 68 beldesinde ve 800’e yakın mahallesinde teşkilatlandırarak bugüne getirmiş 14 yıldan beri ülkemize ve milletimize, memleketimize büyük hizmetlere imza atmış bu kadroları Manisa’daki hakikatten şahsiyeti çok güzel duruşu çok güzel bu davaya büyük hizmet etmiş dostlarla beraberiz" dedi.
"MAZLUM HALKLAR BİZE DESTEK VERİYOR"
Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan gelen tehditlere maruz kaldığını söyleyen AK Partili Baybatur, "Ülkemizin yaşadığı sıkıntılar malum. İçeriden ve dışarıdan her türlü hainliği yapıyorlar. İçeriden ve dışarıdan askerimizi, polisimizi, koruyucularımızı, sivil vatandaşlarımızı şehit ediyorlar. Bu vesileyle askerlerimize polislerimize ve vatandaşlarımızdan şehit olanlara Rabbimden rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Onlara dua edelim. Rabbim şehitlerimizin şefaatine bizleri nail olmayı nasip etsin. Ülkemiz inşallah bu badireleri de atlatacak. Bu sıkıntıları da atlatacak. Yeniden büyük Türkiye’nin inşaası için yollara düştüğümüz 14 yıldan beri bunu tesis etmek için hep beraber mücadele ediyoruz. Başta Kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakanımızla, bakanlarımızla, vekillerimizle bu ülke için ve İslam alemi için mücadele ediyoruz. Bizlerden dualarınızı eksik etmeyin. Gazze’den tutun da Myammar’dan, Kafkaslardan Balkanlara kadar ve Ortadoğu’daki tüm mazlum halklar bu siyasi hareketin güçlü olması için dua ediyorlar, destek veriyorlar. İnşallah bu önümüzdeki süreçte, bu sıkıntılı dönemleri de atlatacağız. Büyük Türkiye’nin, mazlumların dostu olan bu ülkenin güçlü bir şekilde ayakta durması zalime karşı dik duruş sergilemesi için de mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.
AK Partili Baybatur, konuşmasının ardından bir süre daha partililerle sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.