Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Alkış Terör Mağdurları İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Mkyk Üyesi Zeynep Alkış, Terör Mağduru Aileler İle Bir Araya Geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Alkış Terör Mağdurları İle Bir Araya Geldi
AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, “Hep birlikte dik duracağız, bu toprakların fitne ve terör ile sulanmasına izin vermeyeceğiz. Kardeşlik mücadelemizden ödün vermeyeceğiz, birliğimizi hedef alan illegal yapılara karşı ödünsüz bir duruş sergileyeceğiz” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Mardin’de terör mağduru ailelerle bir araya geldi. Nusaybin’den terör nedeniyle göç etmek zorunda kalan aileleri ziyaret eden Alkış, Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi. Terör yüzünden mağdur olan ailelerin sorunlarını dinleyen Alkış, “Hep birlikte dik duracağız, bu toprakların fitne ve terör ile sulanmasına izin vermeyeceğiz. Kardeşlik mücadelemizden ödün vermeyeceğiz, birliğimizi hedef alan illegal yapılara karşı ödünsüz bir duruş sergileyeceğiz. Acımızı birlikte paylaşacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Kutlu yürüyüşümüzün önüne barikat kurulmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
14 yılda her alanda büyük değişimler yaşandığını, bölge halkının reformlarla nefes aldığını, normalleşme süreciyle Türkiye’nin yakaladığı istikrarın dünyaya örnek olduğunu vurgulayan Alkış, “İşte bunun için hedef alınıyoruz. Daha özgür, daha güçlü bir Türkiye istemeyenler el birliğiyle huzurumuzu hedef alıyorlar. Bilinmesini isterim ki, terör ve vesayetten beslenen yapılar kazanamayacak. Yüreği kardeşlik ve barış için çarpan merhamet sahipleri kazanacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.