Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Aday Nebati Harranlılarla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Nureddin Nebati, Harranlılarla buluştu. Harranlıların yoğun ilgiyle karşıladığı Nebati, Harran’da yüzde 95 oy oranını hedef olarak koydu.Nebati, 12 milletvekili adayı...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Nureddin Nebati, Harranlılarla buluştu. Harranlıların yoğun ilgiyle karşıladığı Nebati, Harran’da yüzde 95 oy oranını hedef olarak koydu.
Nebati, 12 milletvekili adayı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Harranlılar ile buluştu. Aşırı sıcağa rağmen yoğun ilgiyle karşılanan Nebati, yaptığı konuşmada ilgi nedeniyle Harranlılara teşekkür etti. Nebati, “Tüm Urfa bizi bağrına bastı. Sizinle ne kadar guru duysak azdır. Dosta düşmana sevdiklerine, sevmediklerin, Urfa’ya, tüm Türkiye’ye 12 milletvekili adayına, AK Parti’ye, Ahmet Davutoğlu’na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve onların gönderdiği kardeşleri Nureddin Nebati’ye sahip çıktığınızı gösterdiniz. Rabbimize, şükretmenin hamd etmenin zamanı. Çünkü tam 12 yıldır gecesine, gündüzüne, katarak hizmet üreten bir AK Parti iktidarı var. AK Parti iktidarı yaşadığı 10 seçimden sonra, şimdi 7 Haziran için, yine milletin kucağına kendisini atmış durumda. Millete soruyoruz, Ey millet, ey Urfa, ey Harran, bizimle birlikte olmaya var mısınız? Diye soruyor. Var mısınız? Biz sizinle varız, Allah’a inanıyoruz, bu millete güveniyoruz” dedi.
Yapılan hizmetler karşılığında tek isteklerinin dua olduğunu vurgulayan Nebati, milletin zengin olmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Suriyelilere gösterdikleri destek nedeniyle Harranlılara teşekkür eden Nebati, şöyle devam etti:
“Bu milletin zengin olamaya ihtiyacı var. Bu milletin zenginliğini paylaşmaya ihtiyacı var. Harran, Allah sizden razı olsun öyle bir ensarlık yaptınız ki, yanı başımızda katledilenler nedeniyle kaçan, evlerini terk eden Suriyeli kardeşlerimize kucaklarınızı açtınız. Türkiye’ye de, dünyaya da iyi bir örnek teşkil ettiniz.”
Nebati, cumhurbaşkanlığı, genel ve yerel seçimlerde en büyük desteği Harranlılardan gördüklerini belirterek, Harranlılara yüzde 95 oy oranı hedefi belirledi. Nebati, “Harran’da büyük beklentimiz var? Niye Cumhurbaşkanı’na en büyük desteği veren Harran. En büyük desteği veren Harran. Tüm seçimlerde, yerel ve genel seçimlerde , en büyük desteği veren ilçe Harran. O zaman bir kardeşiniz olarak, bizi gönderen bize güven duyan, ‘sen benim yardımcımsın. Gideceksin, Urfa’ya hizmet edeceksin’ diyen Ahmet Davutoğlu, Başbakanımıza ve Genel başkanımıza bir sözümüz var. ‘30 yıldır benimle yürüyorsun, gideceksin Urfa’ya, tüm sorunlarını Ankara’ya taşıyacaksın. Adaletle hükmedeceksin. Helal işlere, doğru işlere bakacaksın. 12-0 yaparak, 11 arkadaşınla beraber en iyi şekilde yerine getireceksin’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’a sözümüz var. Allah’a şükür sağlamdayız. Çok iyi ilçe yönetimi ve teşkilatımız var. İlçe teşkilatımız, belediye başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız, milletvekili Halil Özcan, be biz size emanetiz. Sizden yüzde 95 oy bekliyoruz. Harran olarak inşallah birinci olacağız. Çünkü Harran belediyesi, Ak partili, Büyükşehir belediyesi Ak Partili, 12 yıldır ülkeyi yöneten ve 7 Haziran’dan sonra yüzde 50 ile 400 milletvekili bu ülkeyi yönetecek AK parti iktidarıdır” diye konuştu.
Nebati ve milletvekilleri mitingin ardından ise esnafları tek tek dolaşarak, karanfil dağıttı. Nebati vatandaşların da sorunlarını birebir dinleyerek, çözüm konusunda yardımcı olacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.