Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Açıkgöz, Meclis’te Çocuklarla Basın Açıklaması Yaptı

TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "23 Nisan milli iradenin tecellisidir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, kardeşçe yaşamanın tecellisidir” dedi.AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 23 Nisan...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "23 Nisan milli iradenin tecellisidir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, kardeşçe yaşamanın tecellisidir” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 23 Nisan dolayısıyla Nevşehir’den gelen çocuklarla TBMM’de basın açıklaması yaptı. Açıkgöz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklara ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Milli iradenin tecelli ettiği bu kutsal yerde, özellikle şu günlerde birlik ve beraberlik, kardeşçe yaşamamız gereken günlerde ihtiyacımız olan beraberliğin tecelli ettiği bu mekanda Nevşehirli çocuklarımızı ağırladık. Hepsi pırıl pırıl maşallah. 23 Nisan milli iradenin tecellisidir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, kardeşçe yaşamanın tecellisidir” ifadesini kullandı.
Ülkenin çocuklara emanet bırakılacağını vurgulayan Açıkgöz, "Bu emaneti bırakacağımız çocukların buraları görüp bilmesini, tanımasını istedik. Nevşehirli çocuklarımız da geldiler, emanet alacakları bu kutsal yerleri görüp, inşallah bu emanete sahip çıkacaklar. Çocuklarımızın geleceği için 24 saat çalışıyoruz, çalışacağız. Bu güzel mübarek toprakların geleceği için Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle birlik, beraberlik mutlu bir gelecek için çalışacağız. Orta Anadolu’nun küçük nadide, güzel şehrini tanıtmak istiyorum. Bütün vatandaşlarımızı Nevşehir’e bekliyorum. Peri bacaları, ören yerleriyle, balonlarıyla, testi kebabıyla dünyada görülmesi gereken yerlerden birisidir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.