Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’den CHP İl Başkanı’na suç duyurusu

Öte Yandan Chp İl Başkanı Sinan Özkar Tarafından Gönderilen Mesajda Şu İfadeler Yer Alıyordu

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’den CHP İl Başkanı’na suç duyurusu
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in cenaze töreni öncesi CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından gönderilen ve içinde, "Katil PKK, iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" mesajıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusu dilekçesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı ve İl Başkanı M. Dündar Ünlü adına Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener tarafından adli makamlara sunuldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şehidin cenazesinde gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve suç işlemeye teşvik edici ortamı hazırlayanların cezalandırılması talebi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe sunulduğu belirtildi. Sunulan dilekçede, ülkemizin ve şehrimizin hassas bir dönemden geçtiği böyle bir ortamda halkı suç işlemeye teşvik etmenin halkın bir bölümünü diğer bir bölümü aleyhine kışkırtmanın suç olduğu, ilgililerinin cezalandırılması ve gerekli önlemlerin alınmasının gerektiğine dikkat çekildiği de bildirildi.
Öte yandan CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından gönderilen mesajda şu ifadeler yer almıştı:
“Şehidimiz Jandarma Uzm. Cvs. Mehmet Arıyeşil’in 26.11.2016 cumartesi günü (yarın) Reşadiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesinde defnedilecektir. Katil PKK işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl. Kurtuluş CHP de olacak. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. İl Başkanı Av. Sinan Özkar.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.