Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yönetiminden Başkan Üzülmez’e ziyaret

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kolları başkanları...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Yönetiminden Başkan Üzülmez’e ziyaret

KOCAELİ (İHA) – AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kolları başkanları ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, “Kongremiz sonrasında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz tarafından bizlere destek ziyaretleri yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sizde bizleri ziyaret ederek desteğinizi gösterdiniz teşekkür ediyoruz. Saha çalışmalarına başladık” dedi.

“Başarılı olacağınıza inanıyorum”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Çıktığınız mücadelede Allah yolunuzu yolumuzu açık kılsın. 2019 yılı çok önemlidir. Türkiye’nin AK Parti iktidarında 2023, 2051,2071 hedeflerinin en zor virajına gireceğiz. Hepinize başarılar diliyorum. AK Parti her zaman birlik ve beraberlik içerisindedir. 16’ncı yılında bile ilk günkü heyecanla hizmet eden bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızın gittiği her yerde gösterilen ilgi bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Sizlerin de partimizin kuruluşundan bu yana emek veren tüm yönetimler gibi başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.

“Bizler 3.5 yılda vaat ettiğimiz projelerin neredeyse tamamını yerine getirdik diyen” Başkan Üzülmez, “Şuanda, sağlıklı kentleşme adına Kartepemizi planlarken ortaya çıkan beklentiler ve yeni projeleri yapıyoruz. 50 tane yeni proje ortaya çıktı. Bu projelerin hayata geçmesi noktasında çalışıyoruz. Yaptıklarımızın anlatılması çok önemlidir. Bu noktada herkesin üzerine görev düşmektedir. Sizlerin her zaman desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.