Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Teşkilatları Sahaya Hızlı İndi

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, bütün teşkilatlarla sabah namazıyla birlikte Bursa halkı ile buluşup yeni dönem hedeflerini anlattıklarını söyledi.AK Parti Bursa teşkilatları ve milletvekili Adayları sahaya hızlı indi. Sabah...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Teşkilatları Sahaya Hızlı İndi
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, bütün teşkilatlarla sabah namazıyla birlikte Bursa halkı ile buluşup yeni dönem hedeflerini anlattıklarını söyledi.
AK Parti Bursa teşkilatları ve milletvekili Adayları sahaya hızlı indi. Sabah erken saatlerde başlayan ve gece geç saatlere kadar süren programlarla, parti teşkilatı ve adaylar, şehrin her noktasında her kesimden Bursa halkı ile buluşuluyor. 17 ilçenin tamamında he gün gerçekleştirilen programlarla vatandaşlarla sıcak temas kurulan programlarda, AK Parti’nin seçim beyannamesi ve yeni dönemdeki hedefleri anlatılıyor.
“SIKILMADIK EL ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, seçim beyannamelerinin açıklanmasıyla birlikte başlayan saha çalışmalarında Bursa halkının adaylarına ve teşkilat mensuplarına karşı her zaman olduğu gibi büyük ve sıcak bir ilgi gösterdiğini söyledi. Torun, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve diğer adayların gerçekleştirdikleri programlarla 1 Kasım’a kadar Bursa’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.
CUMA GÜNÜ DAVUTOĞLU BURSA’YA GELİYOR
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 16 Ekim Cuma günü saat: 14.00’te Gökdere Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitingine de işaret eden Torun, bütün Bursa halkını mitinge davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.