Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı Kılıçdaroğlu’nu Kınadı

AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözlerini kınadı.AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı Kılıçdaroğlu’nu Kınadı
AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili sözlerini kınadı.
AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanlığı basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında yapılan basın toplantısına AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve kadın kolları üyeleri katıldı.
AK Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınayarak şöyle konuştu: "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu bir partinin liderinin asıl amacı ülkenin sorunlarıyla ilgilenmek gerekirken ve ülke için muhalefet etmek gerekirken ülkemizin sorunlarına kafa yorması gerekirken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ramazanoğlu’na söylediği edep ve ahlak dışı çirkin sözlerinden dolayı teşkilatımız olarak Kılıçdaroğlu’nu şiddetle kınıyoruz. Bu ifadeler çirkin magazin dili, kendine yakıştıran Kılıçdaroğlu’nun hangi yola saptığının ve nasıl aciz kaldığının resmi belgeleridir. Bir insan lideri olduğu partiye, toplumsal ahlaka ve bir kadına sorumsuzca davranmanın bedelini ödemelidir. Biz bu olayda CHP Genel Başkanını alkışlayan gurubu esefle kınıyoruz."
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının Türk siyasetinde kara bir leke olduğunu vurgulayan Tonguç, şunları söyledi: "Kendisi bunda her hangi bir şekilde sorumlu olmadığını düşünüyorsa buradan 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti de onun ahlaki yapısını öğrenmiş olur diye düşünüyoruz. Kılıçdaroğlu bu çirkin sözleri söylediğinde sadece CHP gurubu değil 78 milyon vatandaşımız da bizler de şahit olduk. Türk siyasetine kara bir leke olarak yazıldığını hep birlikte görmekteyiz. Hiç bir kadına, hiç bir hanımefendiye ’Birilerinin önüne yatmış’ cümlesini diyemezsiniz."
"CİNAYET SEBEBİ OLUR"
Kılıçdaroğlu’nu eleştirisine devam eden Tonguç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birileri kavga dahi etse, yanında eşi var diye yapmaz. Ona çirkin söz söyleyecekse söylemez. Çünkü yanında onun eşi namusu vardır. Bu cümleleri törenin çok işlemiş olduğu yerlerde birinin eşi hakkında söylemiş olsanız belki de cinayet sebebi olur. Türkiye Cumhuriyetinde muhalefet partisi liderliği yaparken ve aynı zamanda bir partinin lideri olup toplum huzurunda konuşma yaparken mikrofonda bunları söylerken tüm insanlığa karşı bir sorumluluğunuzun olduğunu bu cümlenin nereye gideceğini iyi düşünmemiz gerekiyor."
CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer’e çağrıda bulunan Tonguç, "Kadın platformlarında her zaman önde gördüğümüz CHP’li kadınları buradan Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınamaya davet ediyoruz. Aynı zamanda CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer hanımefendiyi burada Kılıçdaroğlu ile ilgili yine buradaki kadın kolları teşkilatlarıyla birlikte Manisa Manolya meydanında bu konuya açıklık getirmesi için kendisini bekliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.