Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya güven tazeledi

AK Parti Orhangazi İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mustafa Kaya güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 02:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya güven tazeledi

AK Parti Orhangazi İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mustafa Kaya güven tazeledi.

AK Parti Bursa teşkilatlarında ilçe kongreleri sürüyor. Bu kapsamda Orhangazi ilçe kongresi, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşların katılımları ile gerçekleştirildi. Kongre sonucunda delegelerin kullandığı 282 oyun 279’unu alan mevcut Başkan Mustafa Kaya görevini sürdürdü.

Açılış konuşmalarının ardından partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Orhangazi teşkilatlarının yeni dönemde de ilçe halkı ile iç içe çalışmalarını sürdürerek partilerini 2019 yılındaki tarihi seçimlere de en iyi şekilde hazırlayacaklarına olan inancını dile getirdi. Başkan Salman kongrelerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Orhangazi, teşkilatımız ve halkı ile Türkiye’nin güçlü geleceğine giden yolda en büyük destekçilerimizden olmaya devam edecektir” dedi.

Kongrede konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise Türkiye ve çevresinde gelişen gündeme değindi. Bakan Çavuşoğlu, dünyayı kendi çıkarları doğrultusunda dizayn etmeye çalışan güçlerin oyunlarını şimdi de Müslümanların kutsalı üzerinden sergilediğini belirterek, “Bu oyuna karşı her zaman olduğu gibi en büyük tepkiyi yine Türkiye, yine Recep Tayyip Erdoğan ve yine AK Parti’nin büyüğünden küçüğüne ülke sevdalısı neferleri vermiştir. Türkiye ve AK Parti artık ümmetin, dünya üzerindeki tüm mazlumların ümit beslediği bir güç haline geldi. Güçlü bir Türkiye, ümmetin, mazlumların umudu demek. Bu yüzden çok çalışıyoruz ve çok çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.