Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti olağanüstü kongreye mi gidiyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1 saat 40 dakika görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın açıklama yapacak. Kulislerde ise müthiş iddialar var. AK Parti'nin kongreye gideceği iddia ediliyor. Bekir Bozdağ'ın adı yeni genel başkan ve başbakan olarak kulislerde konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti olağanüstü kongreye mi gidiyor?

Herkesin gözü bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki görüşmeye çevrilmişti. Başbakan Ahmet Davutoğlu saat 18:28'de Başbakanlık Konutu'ndan çıkış yaptı.


Türkiye'nin dikkatle izlediği görüşme saat 18:40'ta başladı, 20:20'de sona erdi. 1 saat 40 dakikalık zirvenin ardından Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşmenin 'olağan' olduğunu, açıklama yapılmayacağını belirtti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, görüşmenin ardından saat 20.30'da Başbakanlık konutuna geçti.

BAŞBAKAN YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu yarın saat 11'de Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek MYK toplantısı sonrası bir basın toplantısı düzenleyecek.

AK PARTİ'DE KONGRE İDDİASI

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de konuşan CNNTürk Ankara Temsilcisi Hande Fırat ise çok önemli bir kulis bilgisini paylaştı. Kulislerde dolaşan iddiaya göre AK Parti haziran ayında kongreye gidiyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kongrede aday olması beklenmiyor.
Bekir Bozdağ'ın adı yeni genel başkan ve başbakan olarak kulislerde konuşuluyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.