Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Nilüfer’den Erdoğan’a destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz lobisi ile mücadelesine AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’ndan destek geldi. ‘Yalnız Değilsin Reis’ yazılı tişörtler giyen yürütme kurulu üyeleri, Erdoğan’a destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ak Parti Nilüfer’den Erdoğan’a destek

Sosyal medya üzerinden yayınlanan videoda konuşan İlçe Başkanı Celil Çolak, “15 Temmuz’da halkımızı, milletimizin iradesini, Başkomutanımızı, gazi meclisimizi hedef alanlar bir yandan, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainler bir yandan, ekonomimize ket vurmaya çalışan şer odakları bir yandan saldırmaya devam ediyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkece topyekûn bu saldırılara göğüs geriyor, namertleri mağlup etmek için yılmadan, azimle ve kararlılıkla çabalıyoruz.

Binlerce yıllık devlet geleneğine sahip olan bizler, Başkomutanımızın önderliğinde bu mücadelenin neferleri olduğumuzu 15 Temmuz’da açıkça ortaya koyduk. Kararlılıkla üzerine yürüdüğümüz hainler, er ya da geç bu davamızda muzaffer oluşumuzu görecek ve daha önce olduğu gibi tarihe gömülecekler. Bizler bu davanın neferi isek, lideri de ümmetimizin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Sadece bizler değil, bu halk da canı, kanı gibi sevdiği vatanını sana, seni de Allah’a emanet etti. Fedakârlıklarının, mücadelenin, davanın, hedefinin, inancının, kararlılığının farkında ve senin yanındayız. Ekonomimiz, coğrafyamız, ülkemiz, milletimiz ve liderimiz üzerine oynanan ve planlanan tüm oyunların bilincindeyiz. Bunların hiçbirine izin vermeyeceğiz. Ümmetin yükünü omuzlarına aldığından beri yalnız değilsin Reis! Ya seninle bir olacağız, ya gözümüzü kırpmadan yok olacağız.
Şehitlerin nuru, gariplerin, mazlumların duasıyla çıktığın bu yolda davana gönülden inanmış neferler olarak, seni Abdülhamit Han’ın yalnızlığına, Menderes’in çaresizliğine bırakmadık, asla da bırakmayacağız” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.