Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli:

AK Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli, “Çocuklarımıza 80’lerde, 90’larda, 2000 yılının başında Türkiye’de yaşanan ekonomik krizleri, kıtlığı, kuyruğu anlatın. Çünkü onlar, siyasi ve ekonomik istikrarın olduğu 13 yıllık AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti MKYK Üyesi Bülent Gedikli, “Çocuklarımıza 80’lerde, 90’larda, 2000 yılının başında Türkiye’de yaşanan ekonomik krizleri, kıtlığı, kuyruğu anlatın. Çünkü onlar, siyasi ve ekonomik istikrarın olduğu 13 yıllık AK Parti döneminde büyüdüler. Hep böyle oldu sanıyorlar” dedi.
Ramazan ayının fırsat bilinmesi gerektiğini ve insanların ellerinden geldiği kadar ibadet etmeleri gerektiğinin altını çizen Gedikli, Niğde’de düzenlenen iftar programında halka hitap etti.
Ramazan ayının ahreti kazanmak için fırsat bilinmesi gerektiğini ifade eden Gedikli, siyaseti her zaman vatan ve millet sevgisi, İslam bayrağının daha yüksekte dalgalanması için yaptığını söyledi.
Gedikli, AK Parti’nin bir tabeladan ibaret olmadığını, bir davanın yüz yıllar öncesine dayanan bir geleneğin tezahürü ve vücut bulmuş hali olduğunu kaydetti.
“MÜSLÜMAN COĞRAFYADA KAN VE GÖZYAŞI DURMUYOR”
Suriye ve Irak’ta yaşanan olayları değerlendiren Gedikli, “Bölgemizde olanları görüyorsunuz değil mi? Suriye’de, Mısır’da, Cezayir’de, Libya’da, Yemen’de dikkat edin Müslüman coğrafyada kan ve gözyaşı durmuyor. Müslümanların çektiği acı dinmiyor. Irk ve mezhep ayrımcılığı üzerinde birlik ve beraberlik yok ediliyor. Bölgede kim yapıyor o hani faiz lobisi diyorum ya ben yıllardır işte o üst akıl. Bize düşen iman sahibi Müslümanlara düşen ‘yaradılanı yaradandan ötürü sevmektir.’ Öteki demeye başladık mı kaybederiz” dedi.
“CHP ZİHNİYETİ İLE TÜRKİYE YÖNETİLEMEZ”
İftar programına katılan ailelere seslenen Gedikli, konuşmasına şöyle devam etti:
“Sevgili Niğdeliler çocuklarımıza lütfen 80’lerde, 90’larda, 2000 yılının başında Türkiye’de yaşanan ekonomik krizleri, kıtlığı, kuyruğu anlatın. Çünkü onlar, siyasi ve ekonomik istikrarın olduğu 13 yıllık AK Parti döneminde büyüdüler.Hep böyle oldu sanıyorlar. Hayır hep öyle değildi Türkiye. Başı örtülü diye zulme uğrayan avukat, doktor, memur kardeşlerimizin mağduriyetlerini anlatın. Koalisyonlar döneminde bir gecede nasıl merkez bankaları rezervlerinin boşaltıldığını, paramızı pul eden IMF zihniyetini anlatın. Bakın Şimdi Yunanistan’a birileri özeniyordu. 60 Euro veren bankamatikler, kapalı kepenkler, borç gırtlakta hale geldiler. CHP zihniyeti ile Türkiye gibi ülkeler yönetilemez.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.