Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekilleri Teşkilat Ve Vatandaşla Buluşuyor

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından ayda 2 kez düzenlenecek bilgilendirme toplantılarında milletvekilleri hem vatandaş, hem de partililerle bir araya gelecek.AK Parti’nin icraatlarının anlatılacağı toplantılar dizisinin ilkine...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekilleri Teşkilat Ve Vatandaşla Buluşuyor
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından ayda 2 kez düzenlenecek bilgilendirme toplantılarında milletvekilleri hem vatandaş, hem de partililerle bir araya gelecek.
AK Parti’nin icraatlarının anlatılacağı toplantılar dizisinin ilkine AK Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ile Bennur Karaburun katıldı. Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda yapılan toplantıya milletvekillerinin haricinde AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, SGK İl Müdürü Erhan Karaca, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer katıldı. Yılmaz, “Partimizin icraatlarını anlatacağımız bu toplantıları ayda 2 sefer düzenleyeceğiz. Bugün ilk toplantımızı yapıyoruz. Toplantılarda, partimizin 15 yıllık icraatlarının yanı sıra yapılan ve yapılacak olan çalışmalarını milletvekillerimiz bizlerle paylaşacak” dedi.
AK Partili teşkilatların diğer tüm siyasi partilerin teşkilatlarından farklı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu etkinliğin hayata geçirilmesinde emeği geçen Ar-Ge ile eğitim birimimize ayrıca teşekkür etmek isterim. Kendilerinin bu projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri var. Bu faaliyet bizim teşkilatlarımızın farkını bir kez daha göstermiştir. Bizler laf değil, icraat üretiyoruz. Bu etkinliğimiz de bunun ispatıdır. Umuyorum ki bu etkinlik önemli faydalar sağlayacaktır” diye konuştu.
Yılmaz’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından programa geçildi. Programda ilk olarak Avukat Münevver Akalın tarafından 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında bilgiler verdi. SGK İl Müdürü Erhan Karaca da, emzirme ve süt ödeneği, evlilik ödeneği ve evde el sanatları ile uğraşan kadınlara verilen destekler hakkında açıklamalarda bulundu.
Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Bennur Karaburun tarafından komisyonun vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verildi. Komisyonun 24 Mart 2009’da kurulduğunu hatırlatan Karaburun, “Komisyon, kuruluşundan bugüne kadar kısa süre zarfında çok yoğun bir çalışma temposu içinde kadın erkek fırsat eşitliğine ilişkin uygulamaların incelenmesi, denetlenmesi, ulusal ve uluslararası gelişmelerin izlenmesinin yanı sıra hak ihlalleri ve kadına yönelik her türlü ayrımcılık, şiddet v.b. konularda ilgili başvuruları incelemekte ve gerekli görüldüğü hallerde de ilgili mercileri uyarmaktadır” dedi.
Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonunun çalışmaları hakkında konuştu. Gözgeç, ayrıca AK Parti’nin kadınlara yönelik yapılan kanuni düzenlemelerini de anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.