Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Sema Kırcı: "Siyasi Ve Ekonomik İstikrar Sürecek’’

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Geçtiğimiz Hafta Ak Parti Genel Merkezi Tarafından Ataması Gerçekleştirilen Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan'ı Ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekili Sema Kırcı: "Siyasi Ve Ekonomik İstikrar Sürecek’’
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı "Bu milletin kardeşlik bağlarını bozmak isteyenlerle bir hesabımız var, aramıza kimsenin fitne ve fesat sokmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu mübarek günde sokakları savaş alanına çevirmek isteyenler ve onları maşa olarak kullanan iç ve dış güçlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin ve milletimizin geleceği ile kimse oynayamayacak" dedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi Tarafından ataması gerçekleştirilen Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan’ı ziyaret etti. Kırcı, Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erdek İlçe teşkilatını ziyaret eden Kırcı’yı parti teşkilatında Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Ziyaret sonrasında Erdek’te esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Kırcı, Erdek’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye’nin sınırda yaşanan sorunlar dolayısıyla zor günler geçirmesine rağmen siyasi ve ekonomik istikrarda en ufak bir geri adım atılmadığına dikkat çeken Kırcı, "Türkiye son 25 çeyrekte kesintisiz büyüyen dünyanın 5 büyük ekonomisi arasında. Dünyada örnek alınacak bir ekonomik istikrarı yakalamış durumdayız. Bu başarıda siyasi istikrarın yeri çok büyüktür. Milletimiz verdiği oylarla istikrarın devamı noktasında irade belirlemiştir. Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz"dedi.
’’MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE DOĞRU HIZLA İLERLİYORUZ’’
Bugün dünya siyasetinin özellikle de İngiltere’nin AB ilişkilerine yeni bir boyut kazandıran referandum sonuçları sonrasında farklı bir yöne doğru ilerlediğine dikkat çeken Kırcı "AB’nin Türkiye’nin Avrupa’ya sunacağı katkıyı iyi hesaplaması gerekiyor. Türkiye muasır medeniyetler seviyesine doğru hızla ilerliyor. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç nüfusumuzla geleceğe güvenli adımlarla ilerliyoruz. Bugün ’Türkiye AB’ye 3 bin yıl daha giremez’ diyenlerin düştüğü durumu düşünürsek dünya siyasetinin farklı bir yöne doğru evrildiğini görebiliriz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.