Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Aydın: “Kılıçdaroğlu’nu Trump’a benzetiyorum”

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, “Kılıçdaroğlu’nun yeni bir iddia, yeni bir yalanla yola çıkıp insanlarımızı ikna etmeye yönelik çabalarını görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun bu çalışmalarını Trump’ın çalışmalarına benzetiyorum. Kendisi bir Trump taktiği deniyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, “Kılıçdaroğlu’nun yeni bir iddia, yeni bir yalanla yola çıkıp insanlarımızı ikna etmeye yönelik çabalarını görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun bu çalışmalarını Trump’ın çalışmalarına benzetiyorum. Kendisi bir Trump taktiği deniyor” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay referandum süreci sebebiyle Gölbaşı Sanayi esnafını ziyaret ederek "evet" oyu kullanılması için destek istedi. Sanayi esnafı ile sohbet eden Aydın ve Duruay, daha sonra Gölbaşı çıkışındaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek emniyet mensupları ile sohbet etti.

Gölbaşı sanayi sitesinde seçim çalışmalarını yürüten Aydın, “Tek tek sanayi esnafımızı dolaşıp, sorunlarını dinledik. Bu süreçte neler yapabiliriz, sıkıntıları varsa nasıl halledebiliriz bunları konuştuk. Gölbaşı sanayi sitesi ile ilgili de bir dönüşüm çalışması var. Geçtiğimiz hafta Ankara Valiliği ile yaptığımız toplantıda da bu dönüşümü için neler yapılabileceğine yönelik istişarelerde bulunduk” diyerek sanayi esnafının temel sorunlarına dikkat çekti.

Teşkilatlara destek için çalışıyoruz

AK Parti teşkilatlarının referandum süreci kapsamında yoğun çalışma sarf ettiğini belirten Aydın, “AK Parti teşkilatları Türkiye’de bir rekora imza atacak gibi. Mamak teşkilatı bir günde 180 bin evi ziyaret ederek bir rekora imza attı. Bu anlamda yoğun ve aktif geçen bir seçim çalışması yürütüyoruz. Bizlerde bu yoğun tempoya eşlik etmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

"Kılıçdaroğlu Trump kampanyası yürütüyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasını eleştiren Aydın, şunları kaydetti:

“Muhalefetin bu süreçte farklı şekillerde anayasa paketinin içeriğine dönük insanları kafa karıştırmaya yönelik bir takım çalışmaları var. Özellikle Kılıçdaroğlu’nun yeni bir iddia, yeni bir yalanla yola çıkıp insanlarımızı ikna etmeye yönelik çabalarını görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun bu çalışmalarını Trump’ın çalışmalarına benzetiyorum. Kendisi bir Trump taktiği deniyor. Her konuda spekülatif yalan içeren ibarelerle kampanyanın evet yönünde gelişmesinin önünü kesmeye çalışıyor. Bizim milletimiz farklı ülkelerde ki milletlere benzemez. Söylenen yalanları çok çabuk anlıyoruz. Bu Trump taktiklerinin onun için çok da milletimize işleyeceğini zannetmiyorum. Biz bunların hiçbirine bakmayıp, yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz ve davamızdaki haklılığımızı insanlara anlatacağız.”

“Anayasa paketi konusunda insanlar yanlış yönlendiriliyor”

Anayasa paketi konusunda insanların yanlış bilinçlendiğini ifade eden Aydın, “Referandum çalışmaları kapsamında insanların anayasa paketi için yanlış bilgilendirdiğini görüyoruz. Pakette yer alan milletvekili yaşının 18 olması ve milletvekili sayısının 600’e çıkması yönünde muhalefetin kara propagandası altında negatif düşünceler içerisinde olduklarını gördük. Bunları tek tek anlatınca gerçeğin ne olduğunu insanlar anlıyor” şeklinde konuştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise sanayi esnafının sorunlarının çözüleceği yönünde açıklamada bulunarak, “Sanayi esnafı çıkmak istemezse çıkmayabilir. Fakat alan artık yetmediği, iş yapmaları zor olduğu için daha rahat ortama taşımak için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.