Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Adayları, Roman Vatandaşların Nikah Törenine Katıldı

AK Parti milletvekili adayları, Çekmeköy’de Roman vatandaşların nikah törenine katıldı. Törende 25 çiftin nikahı kıyılırken milletvekili adayı Erkan Kandemir nikah şahidi oldu, Ravza Kavakcı Kan ise evlilik cüzdanını verdi.Çekmeköy’de...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti milletvekili adayları, Çekmeköy’de Roman vatandaşların nikah törenine katıldı. Törende 25 çiftin nikahı kıyılırken milletvekili adayı Erkan Kandemir nikah şahidi oldu, Ravza Kavakcı Kan ise evlilik cüzdanını verdi.
Çekmeköy’de çalışmasını sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Erkan Kandemir, Ravza Kavakcı Kan ve Faik Işık, resmi nikahları kıyılan Roman vatandaşları yalnız bırakmadı. Nikah törenine katılan Erkan Kandemir, bir çiftin nikah şahidi olurken, Ravza Kavakçı Kan ise çiftin evlilik cüzdanını verdi.
AK Parti Milletvekili adayı Erkan Kandemir, “Türkiye’de AK Parti ile beraber birçok şey değişti. Değişen en önemli şeylerden bir tanesi aslında insan onuruna yakışır, toplumun her kesiminden hangi dile, dine, ırka, etnik gruba mensup olursa olsun, bütün insanların onurunu merkeze alarak eşit vatandaş olarak onları kucakladık. Roman vatandaşlarımız da bunlardan bir grup. Bugün burada Çekmeköy Belediyemizin organizasyonunda müthiş bir çalışma yapılmış oldu. Aslında evlilik cüzdanları, toplu bir nikah töreni yapılmış oldu. Bizim Roman vatandaşlarımız bu ülkenin gülen yüzü. Enerjisi, neşesi. Onları çok seviyoruz” dedi.
Milletvekili adayı Ravza Kavakcı Kan ise, “Bizim için hiçbir zaman aramızda Sünni, Alevi, Kürt, Türk diye bir ayrım olmadı. Roman vatandaşlarımız da Türkiyemizin önemli bir rengi. Bugün onların bu mutlu gününde olmak nasip oldu” şeklinde konuştu.
Nikahın ardından çiftler müzik eşliğinde eğlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.