Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Adayı Yayman: “Seçime Yüzde 55 Hedefiyle Giriyoruz”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçime yüzde 55 hedefiyle girdiklerini belirterek, “Türkiye’de başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz” dedi.AK...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçime yüzde 55 hedefiyle girdiklerini belirterek, “Türkiye’de başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin ve beraberindeki partililerle bir basın toplantısı düzenledi. AK Parti Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, son bir yılda Kadıköy Belediyesi’nin icraatlarını değerlendirdi.
“SEÇİME YÜZDE 55 HEDEFİYLE GİRİYORUZ”
Daha sonra açıklama yapan Hüseyin Yayman ise, bugün kendisi açısından tarihi bir gün yaşandığını belirterek, “Bugün benim için tarihi bir gün. Şimdiye kadar gazeteci olarak masanın önünde duruyordum. Bugün arkasında duracağım. Bu anlamda benim içinde tarihi bir gün olduğunu ifade etmek isterim. Biz AK Parti olarak bu seçimlere Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ifadesi ile yüzde 55 hedefi ile giriyoruz” dedi.
“BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN 400 MİLLETVEKİLİYLE PARLAMENTOYA GELMEK İSTİYORUZ”
AK Parti’nin sürekli kendini yenilediğine vurgulayan Yayman, “AK Parti süreklilik içinde değişim prensibi ile süreklilik içinde değişim ilkesi ile kendini yenileyerek vizyonunu yenileyerek programını yenileyerek, kadrolarını yenileyerek 2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bizim rakibimiz AK Parti’nin rakibi bir tek rakibi var o da kendisidir. Bizim rakibimiz biziz ve Allah izin verirse yeniden 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra 10’uncu seçimde Türkiye’de tek başına iktidar olup yeni Anayasayı değiştirmek, Türkiye’de Başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.