Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Ataşehir esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, vatandaşların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinleyerek karanfil...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, Ataşehir esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, vatandaşların 1 Kasım seçimlerinden beklentilerini dinleyerek karanfil dağıttı. Aktürk, burada yaptığı konuşmada hoşgörü içerisinde bir seçim çalışması yürüttüklerini söyledi.
Aktürk, seçim çalışmaları kapsamında özellikle esnaf tarafından olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Sahada gerek seçmenle direkt iletişimimizde, gerek esnafımızda güzel bir intiba var. Kim hangi görüşte olursa olsun, demokratik bir düzende hoşgörülülük düzeninde güzel bir çalışma sahasında olduğumu izliyorum. Vatandaşımız, ülke için denildiği zaman olaya çok farklı bakıyor. Kim hangi görüşten olursa olsun zaten ona saygılı olduğumuzu söylüyoruz. Bu ülke geçmişten beri çok ekonomik krizler atlattı. Artık insanımız yaşayarak çok şeyi gördü ve görüyor. Daha da büyüyen bir Türkiye ufkunda neler olabileceğini biliyor. Bunun için esnaf açısından özellikle güzel bir intiba buluyorum ben.”
AK Partili Vekil adayı, toplumun her kesiminde istikrar beklentisi olduğunu vurgulayarak, “Özellikle Ataşehir ve Kadıköy ilçesinde çok farklı bir iletişimle karşılaşacağımı düşünmüştüm. Hiç de öyle değil. Gerçekten bir istikrar bekleniyor” dedi.
“BAŞKA PARTİ OLSA KARANFİLİ ALMAZDIM”
Ziyaretler esnasında bir vatandaşın, “Hangi partidensiniz?” sorusuna vekil adayının “AK Parti” yanıtına, “Başka bir partiden olsaydınız karanfili almazdım” demesi ise gülüşmelere neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.