Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kastamonu Günleri’ni Ziyaret Etti

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Eyüp Feshane’de 8.’si gerçekleşen Kastamonu Günleri’ni ziyaret etti. Benli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı projeyi eleştirerek, "Bir kısmı zaten yapılan çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kastamonu Günleri’ni Ziyaret Etti
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Eyüp Feshane’de 8.’si gerçekleşen Kastamonu Günleri’ni ziyaret etti. Benli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı projeyi eleştirerek, "Bir kısmı zaten yapılan çalışmaları sanki yeni projelermiş gibi ifade etmenin çok fazla bir anlamı yok" dedi.
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kastamonu Günleri’nde stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Hemşehrileri Benli’ye desteklerini iletti. Bol bol vatandaşlarla fotoğraf çektiren Fatma Benli, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kastamonulular’la beraber Feshane’de olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Benli, “Dün de ziyaret ettim. Bugün de gezemediğim yerleri ziyaret etmek için tekrar geldim“ diye konuştu.
Vatandaşların AK Parti’ye teveccühünün çok yüksek olduğunu söyleyen Benli, “Onları dinliyoruz. Onlara ‘Benim babam da emekli dolayısıyla sıkıntılarını biliyorum’ dediğim zaman bana ‘Gönlünü ferah tut insanların bu yönde söylediklerini de dikkate alma çünkü biz dün emekli aylığımız yatacak mı diye düşünüyorduk. Bugün emekli aylığımız yetmiyor diye düşünüyoruz’ diyorlar. Dün emekli aylığı almak için kuyruklar oluyordu. Elbette ki vatandaşımızın refahını arttırmak hepimizin görevi. Ama bunlar yavaş yavaş oluyor. AK Parti zamanında çok iyi noktalara gelindi. İnsanlar bunu fark ediyor. Hedefimiz bundan sonra çok daha iyi noktalara gelebilmek. Standartlarımız yükseldikçe taleplerimiz artıyor. O talepleri karşılamak için de çok daha fazla çabalamalıyız. İnsanlar bunu görüyor. Bu çok önemli. Karşı yakadan buraya dört dakikada geldikleri zaman, çocuklarının okul kitapları ücretsiz olduğunda bunun AK Parti farkı olduğunu biliyorlar. Daha önceki hükümetler döneminde yapılmayan pek çok işin bu dönemde yapıldığını biliyorlar. Bu yüzden talep çok yüksek. Teveccüh yüksek ama teveccühten sonra talep edilen beklentiler çok fazla. Bu beklentileri karşılamak için 400 milletvekili almamız lazım ki çok daha iyi hizmet verelim” şeklinde konuştu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı projeyi de eleştiren Fatma Benli, “Alıntıdan ziyade bir kısmı zaten yapılan çalışmaları sanki yeni projelermiş gibi sanki sıfırdan başlanıyormuş gibi ifade etmenin çok fazla bir anlamı yok. Kocaman mega kentler oluşturup bütün dünyadan işlenmiş gıdaları buraya getirmek, bunu diğer ülkelere yansıtmak, fiilen mümkün olan bir şey değil. Artık her şey internet üzerinden gidiyor. Bütün dünyadan getirip onları nereye koyacaksınız? Onların depolanması için ne kadar büyük kaynak harcayacaksınız? Sonra yeniden göndermek için ne kadar para harcayacaksınız? Artık 2015’teyiz, her şeyi biz önceden planlıyoruz gönderiyoruz. Olabildiğince hızlı akışı sağlıyoruz. O yüzden CHP’nin planı genelde geçmişte kalan projeler olduğu için daha öncekileri tekrarından çok daha iyi bir noktaya düşemiyor. Keşke çok daha iyi projeler hazırlasalar biz de desek ki daha güzel imkanlar var, biz onun da üstüne çıkalım. Ama onların yaptıkları, var olanı tekrarlamak ya da fiilen uygulama imkanı olmayan şeyleri söylemek. İnsanları yaptıkları herhangi bir şey olmadığında vaatlerle insanları kandırmaya çalışıyorlar ama halkımız vaatlerinin gerçekleşmeyeceğini görüyor“ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.