Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Sadıksoy Büyükçekmece’de

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Abdullah Sadıksoy, Büyükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Sadıksoy, "7 Haziran’dan sonra vatandaş AK Parti dışında hiçbir partinin ülke sevdası olmadığını gördü"...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Abdullah Sadıksoy, Büyükçekmece’de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Sadıksoy, "7 Haziran’dan sonra vatandaş AK Parti dışında hiçbir partinin ülke sevdası olmadığını gördü" dedi.
AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Abdullah Sadıksoy, sabahın ilk ışıklarıyla başladığı seçim çalışmalarını gece geç saatlerde Büyükçekmece’de sonlandırdı. Büyükçekmece’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sadıksoy, destek istedi. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Sadıksoy, 7 Haziran’da milletin hiçbir partiyi tek başına iktidar yapmadığını söyleyerek, "Biz bazı dersler çıkardık. 1 Kasım’a güzel bir şekilde hazırlanıyoruz. Gitmediğimiz yer çarşı, pazar kalmayacak. Gördüğüm kadarıyla halk üç aylık boşluktan büyük zarar görmüş ve bunun farkında. Halkımız, AK Parti’yi tek başına büyük çoğunlukla iktidar etme peşindedir" şeklinde konuştu.
AK Parti’nin seçim beyannamesiyle ilgili olarak da konuşan Sadıksoy, “Vatandaşlar, emeklilerin durumu ne olacak diye soruyordu. Haklı olarak bu soruları soruyorlardı. Pazar günü Başbakanımız tarafından beyanname açıklandı. Çok güzel karşılandı. Halkımız seçim beyannamesinden çok memnun. Halk şunu gördü. AK Parti 15 yıl içerisinde Türkiye’yi çok kritik yerden aldı. Çok iyi yerlere getirdi. 7 Haziran sonrası AK Parti dışında hiçbir partinin ülke sevdasının olmadığı görüldü. Seçim sonuçları belirlenmeden MHP ’Bana gelme’ dedi. Ne götürdüysek ’hayır’ dedi. CHP de aynı şekilde. Halk bunu gördü. Halk onlara ’Ben sizi niye seçtim’ dedi. ’Elinizi taşın altına koymayacaksanız niye seçildiniz?’ dedi. Halkımız CHP ve MHP’ye küskün. Tekrar memleketi en güzel yönetecek parti AK Parti’dir. Vatandaş tekrar AK Parti’ye oy vereceğini ifade ediyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.