Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Mersin Milletvekili Özkan, Elektrik Piyasası Kanunu’nu Savundu

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,Elektrik Piyasası Kanunu ile ilgili “Herkes kendi borcunu ödeyecek, hiç kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu bağlamda öyle bir çalışma yapıldı” dedi.AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,TBMM’de...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,Elektrik Piyasası Kanunu ile ilgili “Herkes kendi borcunu ödeyecek, hiç kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu bağlamda öyle bir çalışma yapıldı” dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Özkan, ahiliğin sosyal hayatın düzenlenmesinden iktisadi hayata kadar millet olmanın tüm özelliklerini içinde barındırdığını belirterek, Türk milletine sosyo-ekonomik bir düzen olduğunu söyledi. Özkan, “Ahilik yaklaşık bin yıla yakın süregelen ir gelenektir. Ahili ortaya koyduğu temel ilkeleriyle, toplumda yaşayan her kesimi kaynaştıran, bütünleştiren ve millet olma bilincini tüm toplumlara yayan sistemin adıdır. Günümüzde bu anlayışı Esnaf ve Sanatkarlarımız da, tüccarlarımız da görüyoruz. Bundan dolayıdır ki, esnaf, güvenin adıdır, kardeşliğin teminatıdır, birliğin sigortasıdır, ekonominin temel taşıdır” ifadelerini kullandı.
Elektrik Piyasası’na ilişkin soruya Özkan, “Herkes kendi borcunu ödeyecek, hiç kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu bağlamda öyle bir çalışma yapıldı” dedi.
Kayıp kaçağı kim kullandıysa onun ödeyeceğini belirten Özkan, “Bir çok bölgede kayıp kaçakların oranı yüzde 50’yi geçiyor. İsteyen istediği gibi kaçak elektrik kullanamayacak” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.