Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Bilgehan Altaş getirildi

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin’in istifasının ardından İlçe Başkanlığı görevine Avukat Bilgehan Altaş getirildi.Genel Merkez tarafından yapılan istişareler sonrası yaklaşık bir aydır boş olan Merkez İlçe Başkanı koltuğu Bilgehan...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Bilgehan Altaş getirildi

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin’in istifasının ardından İlçe Başkanlığı görevine Avukat Bilgehan Altaş getirildi.

Genel Merkez tarafından yapılan istişareler sonrası yaklaşık bir aydır boş olan Merkez İlçe Başkanı koltuğu Bilgehan Altaş’a verildi.

Altaş, yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığı görevine eski milletvekilimiz Muzaffer Aslan’ın getirilmesi sonrası Genel Merkez’de yapılan istişareler sonrasında Merkez İlçe Başkanlığı görevini uygun gördüler bende görev ve sorumluluk bilinci içerisinde görevi devraldım.

Kırşehir AK Parti Teşkilatına görev sürem içerisinde katkı sunacağıma inancım sonsuz. İnşallah, görevi devraldığım Mehmet Şahin kardeşimin çıtasını bir üst kademeye çıkartma gayreti içerisinde olacağım" dedi.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasına katılmış Genel Merkeze adı İl Başkanı olarak önerilen 3 kişiden birisi olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.