Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Manisa milletvekili Özdağ’dan Muhsin Yazıcıoğlu değerlendirmesi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ve helikopter kazasıyla ilgili görüşlerini aktardı. Özdağ, “12 Eylül’ün...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ve helikopter kazasıyla ilgili görüşlerini aktardı. Özdağ, “12 Eylül’ün sağ-sol kavgasını en şiddetli şekilde yaşamıştır, o dönemde, ’gençler silah değil kalem taşısın’ demiştir. 28 Şubat döneminde dik durmuştur. Çekiç Güç oylamalarında ’hayır’ oyu kullanmıştır. Demirel’in Cumhurbaşkanlığında ona oy kullanmamış, onun dolaylı tehditlerine pabuç bırakmamıştır. Türk siyasetine, duruşu ile damga vuran önemli şahsiyetlerden birisiydi, koltuk sevdası yoktu; siyaseti, milletine hizmet etmenin aracı olarak kullanırdı" ifadesini kullandı.
Özdağ şunları kaydetti “Muhsin Yazıcıoğlu ile 17 yıl birlikte çalıştım, bir dava arkadaşımın kanının yerde kalmasını asla istemem. Bu cinayeti aydınlatmak hepimizin vicdani borcudur. Davasını takip etmek, başka cinayetleri önlemek için şarttır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.