Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin’den Kılıçdaroğlu’na:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde protesto edilmesi ile ilgili konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Etme bulma dünyası, rüzgar eken fırtına biçer” dedi.AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Malatya Milletvekili Şahin’den Kılıçdaroğlu’na:
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde protesto edilmesi ile ilgili konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Etme bulma dünyası, rüzgar eken fırtına biçer” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte Beydağı ve Başharık Mahalle muhtarlıklarını ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bugüne kadar akan kanın durması için gecelerinin gündüze kattıklarını belirten Şahin, terörün bebek, çocuk demeden katliam yaptığını söyledi. Son günlerde artan canlı bombalı saldırılara dikkat çeken Şahin, “Geçmişte bebeklere kurşun sıkan PKK, bugün ana rahminde henüz dünyaya gözünü açmamış yavrularımıza bombalı saldırı düzenliyor. Bunu gerçekleştirenleri biz şiddetle lanetliyoruz, Arkasında kim olursa olun ister İŞİD olsun, ister DHKP-C olsun, ister PKK olsun ister PYD olsun” diye konuştu. Ana muhalefet partisi CHP’yi teröre sırtını dayamakla suçlayan Milletvekili Şahin, “Maalesef bugün ana muhalefet partisinin genel başkanı statüsünde kendisini göremeyenler hala militanist bir ruh ile ‘DHKP-C ve PKK’lı teröristleri gidip hastanede, cezaevlerinde soruyoruz’ diyecek kadar basiretleri bağlanmıştır. Siz şimdi vatandaşa karşı kan kusturan bu lanetli terör örgütlerine gideceksiniz onları onore edeceksin ondan sonrada kalkıp ‘ben milletten destek istiyorum’ diyeceksiniz. Yani bir kere yolunuzu netleştirmeniz lazım. Bu yolun yol olmadığını buna birilerinin söylemesi lazım. Bugüne kadar denize düşenin yılana sarıldığı gibi terör örgütlerine sırtını yaslamaya çalışanlar el birliği, iş birliği yapıyorlar” şeklinde konuştu. Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması ile ilgili tasarının meclise geldiğinde CHP’nin ilk turlarda buna hayır oyu verdiğini anımsatan Şahin, “Ancak son tur oylamasında millete gidilir düşünesi ile evet oyu verdiler. Bu destekle halka gidilmesinin önüne geçildi. Amaçları zaten bunların yargılanması değildi amaçları yarın halka gidilirse halk bunların foyasını meydana çıkaracak. Ondan korktukları için destek verdiler” ifadelerine yer verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde protesto edilmesine de değinen Milletvekili Şahin, asla bu tür protestoları ve mermi atılmasını tasvip etmediklerini belirtti. Ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisine yapılan bu tepkileri sorgulamak yerine şehit yakınlarını terörist ilan ettiğini belirten Şahin, “Sizin terörist ilan etmeniz gereken birileri varsa DHKP-C, PKK, PYD ve YPG’nin içerisinde yer alan terör unsurlarıdır. Ama siz onlara tek bir laf söylemeyeceksiniz sonrada kalkacaksınız PYD’nin özgürlükçü bir mücadele veren Suriye’deki halkın içerisinden çıkan bir örgüt gibi göstereceksiniz” diye konuştu.
Cenaze namazlarının kendileri için son derece kutsi ve son görevlerin yerine getirildiği terenler olduğunu ifade eden Şahin, 10 Ekim Ankara saldırısında hayatını kaybeden Malatya CHP Gençlik Kolları üyelerinin cenaze töreninde kendilerine yapılan protestoları hatırlattı. Ankara’da ki menfur bir saldırıda katledilen CHP’lilerin Malatya’daki cenaze törenine o gün TBMM Başkanı Olan İsmet Yılmaz ile AK Partili Milletvekillerin katıldığını söyleyen Şahin, “O gün meclis başkanımız başta olmak üzere bizlere linç girişiminde bulunan yine CHP’nin yan kollarıydı. Bir çift laf onlara söylemediler. Katil devlet dediler bizi katillikle suçladılar ama dün bize bu yapılırken aynı şey kendi başlarına geldi. Etme bulma dünyası, dün rüzgar eken fırtına biçer" şeklinde konuştu. Milletvekili Şahin, önceki dönemlerde muhtarların Cumhurbaşkanlığının önünden bile geçemediğini belirterek bu gün artık Cumhurbaşkanlığının kapısının tüm muhtarlara açık olduğunu belirtti.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da, Ramazan ayında Milletvekili Mustafa Şahin ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, sorunları yerinde görme adına istişarelerde bulunduklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.