Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kongresi Öncesi Temayül Yoklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Hepimizin üzerinde ortaklaşacağı uygun bir isim belirlenecek, kamuoyuyla paylaşılacak" dedi.AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Metin Külünk, AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Hepimizin üzerinde ortaklaşacağı uygun bir isim belirlenecek, kamuoyuyla paylaşılacak" dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ve Metin Külünk, AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını cevapladı. Metiner, genel başkan adaylarını partinin yetkili kurullarına bildirdiklerini belirterek, "Hepimizin üzerinde ortaklaşacağı uygun bir isim belirlenecek, kamuoyuyla paylaşılacak. Biz de ilan edilen genel başkan adayımızın arkasında dimdik duracağız" ifadelerini kullandı.
"Birbirinden değerli arkadaşlarımız arasında ayırım yapmayız" diyen Metiner, "İstişare sonucunda ortaya çıkacak isim hepimizin gönlünden geçen isimdir, arkasında duracağımız isimdir" şeklinde konuştu.
Metiner, genel başkan adayının perşembe veya cuma günü açıklanabileceğini kaydetti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise "Büyük Türkiye hedefine doğru kararlılıkla yürüyüşümüze bakarız. Dolayısıyla zarfın içerisinde kimi yazdığımızdan daha önemlisi bu kutlu yürüyüşün kendi arasındaki birlik ve beraberliği, bu kutlu yürüyüşün kararlılığı, bu kutlu yürüyüşün, bu davanın, bu büyük hareketin liderine olan sadakati esastır" şeklinde konuştu.
Külünk, adayın yarın ya da perşembe günü açıklanacağına işaret etti. Temayül yoklamasına katıldıklarını ve bundan sonraki süreçte yetkili organların kararına bakılacağını anlatan Külünk, "Kim olursa olsun, beni Metin Külünk olarak ilgilendiren iki şey vardır. Bir, bu mücadelenin vahdaniyeti, birliği, iki, bu mücadele ve davanın liderine olan sadakat temelli yürüyüştür. Onun dışındakilerin hepsi teknik meseledir" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.