Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir, Tam Kadro Kongreye Gidiyor

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir’in Başbakan Çikarttiğini Belirterek, “bu, 60 Yılda Bir Gelen Müstesna, Özel Bir Durum. Ege’de Yeni Bir Yıldız Parlıyor. Tam Kadro Kongremizi Gerçekleştireceğiz. Güzel Bir Gün Olacak” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İzmir, Tam Kadro Kongreye Gidiyor
AK Parti İzmir teşkilatı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın aday olduğu AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresine tam kadro katılacak. Binali Yıldırım, tişörtleri ile kongreye gidecek olan partililer, hazırlıklarını tamamlıyor.
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde AK Parti Genel Başkan adayı olduğu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından dün açıklandı. Açıklama, AK Parti İzmir’de büyük coşku ile karşılanırken, teşkilat kongre için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Buna göre, AK Parti İzmir; ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatları ve mahalle yönetimleri olmak üzere tam kadro Ankara Arena Spor Salonunda 22 Mayıs’ta düzenlenecek olan kongrede hazır bulunacak. 300 otobüs, cumartesi günü saat 16.00’da İzmir’den yola çıkacak, yol süresince ve kongrede il teşkilatı tarafından ikram verilecek. Partililer, kongre salonunda Binali Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle boy gösterecek.
“60 YILDA BİR GELEN ÖZEL BİR DURUM”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili kadınların da kongrede bir sürprizi olduğunu söyledi.
İzmir’in başbakan çıkarttığını belirten Delican, “Bu, 60 yılda bir gelen müstesna, özel bir durum. Kurtuluş Savaşında İzmir’de düşmanın denize dökülmesinden sonra İzmir’de önemli bir olay daha gerçekleşiyor. İzmir, başarılara alışık bir kent. İnşallah İzmir, bu motivasyonla İstanbul ile yarışan bir kent konumuna gelecek. Ege’de yeni bir yıldız parlıyor. Biz kongre için hazırlıkları tamamlıyoruz. Tam kadro kongremizi gerçekleştireceğiz. Güzel bir gün olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.